Image Linnenverhuur

Linnenverhuur

Zoeken

Als u met het vliegtuig op vakantie gaat, een groot gezin heeft of als u gewoon geen zin heeft om allerlei lakens en handdoeken in te pakken dan kunt u het beste kiezen voor een camping die een linnenservice biedt. 

Er zijn verschillende opties om linnen te huren, zoals een pakket voor families en stellen. Deze twee pakketten bevatten ook een gratis badmat. 


Pakket

Inclusief

Price 

Linnenpakket 1-pers

2 eenpersoonslakens, 1 kussensloop & 1 handdoek

€ 16,-

Linnenpakket 2-pers

2 tweepersoonslakens, 2 kussenslopen & 2 handdoeken

€ 23,-

Strandlakenpakket

2 grote badhanddoeken

€ 13,-

Badmattenpakket

2 badmatten

€ 5,-

Linnenpakket Stellen

1 tweepersoonslinnenpakket, 1 strandlakenpakket en 1 badmattenpakket

€ 35,-

Linnenpakket Familie

1 tweepersoons linnenpakket, 2 eenpersoons linnenpakketten, 2 strandlakenpakketten en 1 badmattenpakket

€ 76,-

Als u tijdens uw vakantie op meerdere campings verblijft, houdt u er dan alstublieft rekening mee dat linnenverhuur per camping wordt berekend ongeacht de verblijfsduur. U dient dit te reserveren voor aanvang van uw vakantie. 

Indien u graag uw linnen wilt verschonen tijdens uw vakantie dan dient u een extra pakket af te nemen waarbij dezelfde prijzen van toepassing zijn. Extra linnen dient ook tijdens het boekingsproces gereserveerd te worden. Alle pakketten worden bij aankomst in uw accommodatie geplaatst. 

Reserveren linnenpakketten

U kunt tijdens het boekingsproces linnen en handdoeken toevoegen. Als u nadat u uw vakantie heeft geboekt linnen wil toevoegen dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen dit, indien beschikbaar, graag voor u in orde maken. 

Belangrijke informatie

  • Al onze accommodaties zijn inclusief dekens en kussen. Als u ervoor kiest om zelf linnen mee te nemen, denkt u dan aan lakens, kussenhoezen en handdoeken. 
  • Canvas linnenverhuur is alleen beschikbaar op onderstaande campings. Het kan zijn dat campings die niet op deze lijst staan wel zelf een linnenverhuurservice aanbieden, hiervoor kunt u kijken op de website van de camping zelf. 
  • Badmattenverhuur, strandlakens en familie en stellen linnenpakketten zijn niet beschikbaar op de volgende campings: Manor Farm in Zwitserland, Lanterna in Kroatië en Polari in Kroatië.
  • Premium accommodaties en een selectie van onze campings in Spanje bieden ook een gratis linnenverhuurservice. Klik hier voor meer informatie. 
Alle campings zien
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken
Onze beste aanbiedingen
1 camping gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
Even geduld aub

la Forêt du Pilat

Zuidwest-Frankrijk | Pyla Sur Mer
8.3/10 (835 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Aan de voet van de Dune van PylaDichtbij fiets- en wandelpadenDichtbij het strand gelegenVerwarmd bu...
Filters
Geen filters

Soortgelijke campings