Thema van de maand: Droombestemmingen

Thema van de maand: Droombestemmingen

Iedereen kiest met een ander wensenlijstje zijn of haar vakantie uit. Ga je elk jaar naar dezelfde camping en dan ook het liefst in die ene mooie accommodatie dicht bij alle faciliteiten? Of wil je elk jaar de charmes van een nieuwe bestemming ontdekken? 

Een ding is zeker; er zijn ontzettend veel bestemmingen in Europa die een plaats op jouw bucket list waard zijn! Benieuwd naar een aantal van onze favorieten?

Camping Eden

De prachtige ligging aan het Gardameer zorgt voor een fantastisch uitzicht vanaf de camping. Veel van onze accommodaties zijn ook te boeken met een 'mooi uitzicht' garantie. Dan word je dus elke ochtend wakker met dit uitzicht. Best iets waar je aan zou kunnen wennen!

>>Meer informatie 

Camping Le Coteau de la Marine

Provence is een regio in Frankrijk die bekend staat om de adembenemende natuur. Als je dit plaatje ziet, begrijp je dat best toch? Ook op deze camping staan een aantal accommodaties die een ontzettend mooi uitzicht hebben over de Verdon.

>>Meer informatie 

Istrië, Kroatië

Ben je gek op Italië, maar ben je ook wel eens toe aan iets anders? Overweeg dan eens de regio Istrië in Kroatië. Gelegen aan de Adriatische zee, hebben de prachtige kustdorpjes dezelfde bouwstijl als de Italiaanse dorpen die aan de overkant liggen. De regio kenmerkt zich door de heldere zee en  de groene binnenlanden.

>>Meer informatie 

Dordogne, Frankrijk

Dordogne is een prachtige regio in het midden van Frankrijk en beschikt over een ontelbare hoeveelheid kastelen. Het gematigde klimaat zorgt voor aangename zomers en voor een mooi groen en indrukwekkend landschap. Een bezoek aan Sarlat moet zeker op de bucketlist staan en zal zeker niet tegenvallen. 

>>Meer informatie

Toscane, Italië

Denk je aan Italië, dan denk je aan Toscane! De glooiende, groene landschappen en de Italiaanse dorpjes zorgen voor een idyllische aanblik. De heenreis zal dan ook zeker niet vervelen! De culturele en historische bezienswaardigheden maken dit de perfecte bestemming voor een  afwisselende vakantie.

>>Meer informatie