Thema van de maand: Frankrijk

Thema van de maand: Frankrijk


Frankrijk staat al jaren in de top-3 van favoriete vakantielanden. Het land kent een prachtige culturele geschiedenis, fantastische zandstranden en een indrukwekkend landschap. Als kampeerland bij uitstek biedt Canvas Holidays in Frankrijk verschillende soorten campings aan variërend van basic tot ontzettend luxe 5-sterren resorts. Bezoek een authentiek vissershaventje, ga heerlijk winkelen of leg jouw handdoekje neer op een van de prachtige zandstranden aan de Middellandse zee. Maar ook de Atlantische kust is een echte trekpleister met de indrukwekkende rotsstanden in Normandië.


Côte d'Azur

Houd je van zon, zee en strand? Overweeg dan de Côte d'Azur als volgende vakantiebestemming. Je vindt er prachtige steden waar je heerlijk kunt winkelen, van de Franse cultuur kunt genieten en natuurlijk ook een lekker hapje kunt eten. 

Dordogne

Ben je op zoek naar de perfecte omlijsting voor jouw volgende campingvakantie? In de Dordogne vind je prachtige kastelen en kan je genieten van een heerlijk klimaat. De vele rivieren bieden uren aan waterpret en dankzij de centrale ligging rijd je er in een dag naartoe. 

Languedoc

Kan je niet kiezen tussen Frankrijk en Spanje? De regio Languedoc ligt in het meest zuidelijke puntje van Frankrijk en een dagtripje naar Spanje is zo gemaakt. Bezoek een pitoresk vissersorpje en kom heerlijk tot rust op het strand terwijl de kinderen de mooiste zandkastelen maken. 

Campings met waterparadijs

Een vakantie zonder te genieten in het zwembad is eigenlijk geen vakantie. Wil je echt hoge ogen gooien bij jouw meest kritische publiek (lees: kinderen) dan kies je voor een camping met een fantastisch waterparadijs. Zij blij, jij blij. Al is het maar omdat je dan eindelijk de rust hebt om weer eens een boek open te slaan. Je kinderen hoor je immers niet meer!

Campings aan zee

Net als in Nederland vind je ook in Frankrijk prachtige zandstranden en indrukwekkende duinen. Maar als je zeker wil zijn van heerlijk zomers weer - en wie wil dat tijdens de zomervakantie nou niet?! - dan kan je toch beter kiezen voor Frankrijk. Klik hier voor een overzicht van alle Franse campings die direct aan zee liggen.