Thema van de maand: Strand

Thema van de maand: Strand


Het strand heeft iets magisch! Of je nou de nieuwste roman van Dan Brown aan het lezen bent, een zandkasteel bouwt samen met de kinderen of de verkoeling van de zee opzoekt; het is genieten. Een bezoekje aan het strand is dan ook een van de favoriete dagbestedingen van menig gezin. Ontdek jij dit jaar de prachtige goudgele stranden van Spanje, de door palmbomen omgeven boulevards van Frankrijk of de helderblauwe zee van Kroatië?

Spanje

De costa’s van Spanje behoren tot de meest populaire bestemmingen van Nederlanderse kampeerders. Waarom dat is? De kustlijn is zonovergoten, de sangria smaakt er toch net iets lekkerder dan thuis en de goudgele zandstranden zijn werkelijk fenomenaal. Je vindt hier langgerekte stranden of juist heerlijk rustige baaien. Allebei de moeite waard!

Frankrijk

Ook de Route du Soleil richting de Middelandse Zee weten veel Nederlanders te vinden. Maar vergeet de Atlantische Oceaan aan de westkust van Frankrijk niet! De golven zijn hier net iets hoger en is daarom ideaal als je gek bent op watersporten. Kies je liever voor het Mediterrane klimaat? Ontdek dan een van de vele campings aan de Cote d’Azur.

Kroatië

Leuk weetje: Kroatië heeft de schoonste zee van de hele Middelandse zee. Je kan dus zonder aarzelen het water inspringen! Kroatië kent veel kiezelstranden, maar ook aan zandstranden ontbreekt het niet. Camping Lanterna heeft zelfs een zelf aangelegd zandstrand! De stranden zijn ook ontzettend schoon en beshikken over de internationaal erkende blue flag. 

Camping Solaris

Op camping Solaris is het vanaf het moment van aankomst genieten! ’s Avonds geniet je van een heerlijke wandeling langs de kust en de jachthaven. De camping bevindt zich in een van de mooiste kuststreken van Kroatië voor gegarandeerd een heerlijk verblijf.

Camping Palavas

Camping Palavas ligt niet aan het strand, maar op het strand! Met een heerlijk zwembad met leuke glijbanen en een fantastisch zandstrand is het moeilijk kiezen. Maar gelukkig kan je tijdens jouw vakantie zowel genieten van lekker luieren op het strand als bommetjes maken in het zwembad.