Canvas Holidays privacy beleid

1. Wet bescherming persoonsgegevens

Alle gegevens die u aan ons verstrekt, worden opgenomen in een bestand. Persoonlijke gegevens zoals namen, adressen en betalingsgegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Dit bestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Canvas Holidays houdt zich in alle gevallen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

2. Vastleggen en verwerken van gegevens

In het kader van dienstverlening legt Canvas Holidays gegevens vast voor de uitvoering van een overeenkomst zoals het aanvragen van informatie en/of een brochure en de verwerking van uw boeking. Voor het verwerken van uw boeking moeten uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan andere bedrijven/organisaties, zoals een camping of een bank.

Uw persoonlijke gegevens kunnen tevens worden gebruikt om gerichte informatie en aanbiedingen over onze producten en diensten te geven en uw mening daarover te vragen. Om deze informatie en voordeelaanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesse af te stemmen, kunnen wij uw gegevens laten combineren met bij andere bedrijven bekende gegevens

Indien u geen prijs stelt op het toezenden van interessante informatie of aanbiedingen, kunt u ons dat laten weten door een e-mail sturen naar info@canvasholidays.nl

3. Wijzigen of verwijderen van gegevens

Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen, ingeval de gegevens bijvoorbeeld feitelijk onjuist zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat u geen gebruik meer kunt maken van (een deel van) onze diensten. U heeft verder het recht te worden geïnformeerd of persoonsgegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt.

Indien u informeert naar de gegevens die wij van u hebben, met wat voor doel deze gebruikt worden en wie daar eventueel inzicht in heeft, dan ontvangt u binnen vier weken schriftelijk een reactie. Hiervoor mogen we een vergoeding vragen. Als de gegevens niet correct zijn, moeten deze gecorrigeerd worden en wordt de vergoeding teruggegeven.

4. Beveiliging gegevens

Wij behandelen uw persoonlijke gegevens zoals in de Wet Persoonsgegevens is vastgesteld, tenzij anders overeengekomen. Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

5. Gebruik van cookies

Wij Canvas Holidays, en namens ons Google, Yahoo Search Marketing, Nedstat en TradeTracker Nederland B.V. gebruiken cookies om het gebruik van deze site gemakkelijker voor u te maken en het bezoek van onze site te analyseren. Daarnaast maakt Google gebruik van cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken aan onze website. Een cookie is een eenvoudig en heel klein bestandje dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Canvas maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten absoluut geen persoonsgegevens, maar worden voor statistische doeleinden gebruikt en om de site nu en in de toekomst beter op uw behoefte te kunnen afstemmen. Indien u cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert. U kunt zelf bepalen of u cookies wilt accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. Graag wijzen wij u er op dat het uitzetten van cookies uw gebruik van onze website en diensten kan beperken. U kunt het gebruik van Google-cookies uitschakelen door naar de Google-afmeldingspagina voor advertenties te gaan.

Meer informatie vindt u in ons cookie beleid.

6. Clickgedrag

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van onze website en onze dienstverlening te optimaliseren.

7. Wijzigingen

Canvas Holidays behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor een up-date.

8. Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid, neemt u dan contact op met ons via info@canvasholidays.nl.