Over Canvas Holidays

Canvas Holidays - 50 jaar ervaring

In 2015 vierden wij het 50-jarig bestaan van Canvas Holidays, een jubileum waar wij trots op zijn. Wat in 1965 begon met 25 bungalowtenten op 1 camping in Bretagne is in 50 jaar uitgegroeid tot een breed aanbod accommodaties op meer dan 300 topcampings. 


Het begon met een goed idee!

Het was de Schot John Cuthbert die, na diverse kampeervakanties met een volgepakte auto, bedacht dat het makkelijk moest kunnen. Hij lanceerde het idee van kampeervakanties waarbij de kampeeruitrusting bij aankomst op de camping klaar stond. Hij won er een prijs mee en richtte in 1964 Canvas Holidays op; de eerste aanbieder van wat wij tegenwoordig kennen als luxe campingvakanties.


Continue ontwikkeling

In de loop der jaren werden gaslampen vervangen door elektrische lampen, luchtbedden door echte bedden en een koelkast verving de koelbox. In 1985 introduceerden we de eerste stacaravan en inmiddels zijn er meerdere types en steeds meer luxe en comfort. Vanaf 2009 werden nieuwe accommodatietypes toegevoegd zoals de houten Chalets Deluxe. Daarnaast hebben we onze meer traditionele Hoopi kinderclub uitgebouwd tot een geweldig activiteitenprogramma voor het hele gezin. En worden continu diverse extra's en service toegevoegd om aan de eisen van deze tijd te voldoen.

Bij Canvas Holidays zijn wij steeds op zoek om ons aanbod te verbeteren. En dat altijd met jou als onze gast in gedachten! Ons doel is en blijft om jou een zorgeloze vakantie te bieden waar je met veel plezier aan terugdenkt.