Met Myclub maak je elke week kans om jouw geboekte vakantie te winnen


Geniet van nog meer vakanties, voor betere prijzen en van de beste Europese bestemmingen met Myclub. MAKKELIJK, SNEL EN GRATIS; met jouw Myclub registratie heb je toegang tot vele voordelen. Ontdek Myclub nu en word lid van de grootste club van kampeerliefhebbers.


Boek jouw vakantie via internet en krijg
5% extra korting

Met Myclub wordt jouw loyaliteit al bij de tweede boeking beloond. Boek jouw vakantie via internet en krijg 5% extra korting(1) bij de verschillende merken van de Vacanceselect groep.


Win
jouw geboekte vakantie (2)

Het is makkelijk! Boek jouw verblijf en word lid van Myclub om gratis mee te doen met de wekelijkse loting. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht.

1)  Het lidmaatschap van de Myclub Vacanceselect-community is gratis en zonder verplichtingen. De 5% extra korting is geldig op elke reservering voor een tweede verblijf met een minimale duur van 7 nachten. 2) De loting is onderheven aan bepaalde voorwaarden. Alle vakanties met een verblijf in 2019 doen mee aan de loting, indien de boeker staat ingeschreven bij Myclub. Je kan het totale bedrag van het verblijf terugwinnen. 3) Het Myclub programma is alleen geldig op boekingen gemaakt voor vakanties met een aankomstdatum in 2019. 

Lees hier de Algemene Voorwaarden