Verzekeringen

Goed verzekerd op vakantie!

Hoewel je er waarschijnlijk liever niet bij stilstaat dat er voor of tijdens de vakantie iets kan gebeuren waardoor je de vakantie geheel of gedeeltelijk moet annuleren, is het wel verstandig om je goed te verzekeren. Zo kan je met een gerust gevoel op vakantie en kom je niet voor financiële verrassingen te staan.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan is het fijn te weten dat je hiervoor verzekerd bent. Je kunt een annuleringsverzekering eenvoudig tijdens het maken van de boeking afsluiten. Onze verzekering is ondergebracht bij Europeesche verzekeringen, specialist in de reisbranche.

Meer informatie over deze verzekering vind je hieronder.


Annuleringsverzekering

Een vakantie boek je vaak ruim op tijd, maar een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Met de kortlopende annuleringsverzekering heeft dit financieel gelukkig geen consequenties.

Zelfs als je tijdens je verblijf eerder naar huis moet, worden de ongebruikte vakantiedagen volledig vergoed, en bij een onvrijwillig ontslag ben je ook verzekerd. Dat is nog eens een zeker idee!

Waarnemer

Als je wilt, kan je ook een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die jouuw taken op het werk waarneemt. Of de persoon die altijd op het huis of huisdier past terwijl je op reis bent. Als de waarnemer iets overkomt, kan je jouw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. Je hebt dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Polisvoorwaarden en schadeformulier:

Wij raden je aan de polisvoorwaarden te lezen zodat je van tevoren weet wat wel en niet gedekt wordt.


Polisvoorwaarden, schadeformulier en verzekeringskaart:


Overzicht dekking & premie & korting

Kijk hier voor de premies en de dekking van de verschillende verzekeringenPremieDekking
Kortlopende Annuleringsverzekering
5,5% van totale reissom***
zie dekkingsoverzicht in voorwaarden
Uitbreiding: Waarnemer*
1% van totale reissom***
zie dekkingsoverzicht in voorwaarden

Aanvullende kosten:

  • Poliskosten: € 3,50
  • Assurantiebelasting: 21% over premie van verzekering(en) + poliskosten (alleen premie reisverzekering is inclusief assurantiebelasting)


Belangrijk:
* Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis    

** Bij meerdere verzekeringen gelden eenmalig poliskosten  

***De getoonde prijzen zijn onderhevig aan veranderingen veroorzaakt door wijzigigingen in de wet of andere oorzaken. 

 

p.p.p.d.: per persoon per dag