Linnen & strandlakens

Linnen & strandlakens

Al onze accommodaties zijn uitgerust met hoofdkussens en dekens. Je hoeft alleen maar kussenslopen, lakens en handdoeken mee te nemen. Op een selectie van onze camping kan je ook linnen- en strandlakenpakketten huren. Kijk hiervoor op de pagina van de camping om te kijken of dit mogelijk is. 

Voor zowel het bedlinnen als de strandlakens gelden per camping onderstaande prijzen ongeacht de duur van de vakantie. Deze pakketten kan je tot uiterlijk vijf weken voor vertrek bijboeken. Op een aantal campings kan dat tot drie weken voor vertrek. Neem voor meer informatie contact op met onze deskundige reserveringsmedewerkers via  010-8007375.

Linnenpakket 1-persoons    € 16,- 
(2 eenpersoonslakens, 1 kussensloop & 1 handdoek)

Linnenpakket 2-persoons    € 23,-
(2 tweepersoonslakens, 2 kussenslopen & 2 handdoeken)  

Strandlakenpakket    € 13,-
(2 grote badhanddoeken)  

Badmattenpakket    € 5,-
(2 badmatten)  


Bespaar met een linnenpakket voor gezinnen & stellen

Ga je samen met het gezin of juist met z’n tweeën op vakantie? Maak dan gebruik van onze linnenpakketten voor gezinnen en stellen. Als extra ontvang je een GRATIS badmattenpakket.

Linnenpakket voor gezinnen    € 76,-
(1 tweepersoons linnenpakket, 2 eenpersoons linnenpakketten, 2 strandlakenpakketten en 1 badmattenpakket)  

Linnenpakket voor stellen    € 35,-
(1 tweepersoonslinnenpakket, 1 strandlakenpakket en 1 badmattenpakket)  


Belangrijke informatie

  • Linnen en strandlakenverhuur bieden wij aan op een selectie van onze campings. Kijk op de campingpagina of wij deze service aanbieden.
  • Wij raden het aan linnen- en strandlakenpaketten direct bij te boeken. Als je deze extra’s toch op een later moment wilt bijboeken, kun je contact opnemen met ons contact center op 010-8007375 om beschikbaarheid te checken.
  • Op onze camping in Zwitserland is het niet mogelijk strandlakenpakketten te boeken.
  • Badmattenpakketten en linnenpakketten voor gezinnen en stellen zijn niet beschikbaar op de campings in Zwitserland en Kroatië.
  • Bedlinnen is in de prijs inbegrepen op Belvedere Village.
  • Linnen en handdoeken zijn inbegrepen als je boekt voor de Aloha Bungalows op Cambrils Park.
  • Wil je tijdens de vakantie wisselen van beddengoed? Bestel dan op het moment van boeken extra linnenpakketten, aangezien er op de camping geen extra linnenpakketten voorradig zijn. Hiervoor gelden dezelfde toeslagen. Bij aankomst ligt alles voor je klaar in de accommodatie.