Select Stacaravan

location mobil-home Select

De Stacaravan Select: een grote stacaravan voor het hele gezin met twee badkamers en een goede prijs-kwaliteitverhouding

Wil je genieten van een 100% ontspannen vakantie en een grote stacaravan huren? De Stacaravan Select biedt alle gemakken van thuis tegen een goede prijs. 

Deze bijzonder ruime stacaravan heeft 2 badkamers waardoor het de perfecte keuze is als je met vrienden of het hele gezin verblijft. Het verhoogde terras zorgt ervoor dat je extra geniet van je vakantie.

Voor nog meer comfort kies je voor het huren van de grote Stacaravan Select + met airconditioning voor de warme zomerdagen.


Video van onze partner Tohapi, uitlsuitend ter illustratie en is een indicatie van het type stacaravan, maar kan verschillen per camping. 
Pièce de vie d'un mobil-home Select

Stacaravan Select

  • Geschikt voor maximaal 6 personen met 2 of 3 slaapkamers
  • Volledig uitgerust met sanitair en douche
  • Verhoogd en gemeubileerd terras
Terrasse mobil-home Select


Stacaravan Select 8 personen 3 slaapkamers

De optie Select +

Slapen de kleintjes nog graag even een paar uurtjes in de middag? Kies dan voor de Stacaravan Select + met airconditioning

Stacaravan Select Plus 6 personen 2 slaapkamers
Stacaravan Select Plus 6 personen 3 slaapkamers
Stacaravan Select Plus 8 personen 3 slaapkamers*Houd er rekening mee dat de indeling en de afwerking van de accommodaties kan verschillen. Op de pagina van de camping zelf, vind je specifieke informatie.