Fly-drive camping vakanties

Fly-drive camping vakanties

Reizen met het vliegtuig

Met een low-cost airline kunt u tegenwoordig veel bestemmingen bereiken tegen een (vaak) aantrekkelijke prijs. Veel van onze campings zijn daardoor gemakkelijk bereikbaar met het vliegtuig.

Wij boeken de vluchten niet voor u maar kunnen uw boeking enkele uren voor u vasthouden zodat u tijd heeft om uw vlucht te boeken. Bel hiervoor met onze deskundige reserveringsmedewerkers via 010 -8007375.

Verder, langer of gewoon sneller

Met het vliegtuig naar Spanje, het zuiden van Frankrijk of Italie bent u er zo! Door de komst van de vele low cost airlines is het vliegen tegenwoordig niet meer zo duur. En u bespaart wel heel veel reistijd.

Bespaar met de flexibele aankomstdagen

De goedkoopste vluchten gaan vaak doordeweeks. Bekijk eens verschillende vertrekdagen. Een of twee dagen eerder of later vliegen dan u van plan was, kan u enorm veel schelen.

En bij Canvas Holidays kunt u aankomen en vertrekken wanneer u maar wilt, waardoor alles perfect op elkaar aan zal sluiten.

U kunt dus geld besparen terwijl u langer op vakantie gaat!

Auto huren of juist niet?

Als u een auto huurt die op de luchthaven voor u klaarstaat, hoeft u alleen het laatste stuk van de reis naar de camping te rijden. Een uitgeruste start van uw vakantie. Bovendien kunt u met deze auto eenvoudig de omgeving verkennen, een bezoek brengen aan dat middeleeuwse kasteel of eten in dat restaurantje op die unieke locatie.

Maar als u niet van autorijden houdt, kunt u ook prima uit de voeten zonder auto. Veel campings zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer waardoor u zo bij het vliegveld of de lokale bezienswaardigheden kunt zijn.

Reizen met weinig bagage

Als u vliegt kunt u niet alles meenemen wat u wilt. Maar dat hoeft zeker geen probleem te zijn. Alle accommodaties van Canvas Holidays zijn volledig ingericht en mocht u iets vergeten zijn dan hebben veel campings shops waar u terecht kunt.

Al onze accommodaties hebben kussen en dekens. Bovendien kunt u eenvoudig bedlinnen en lakens huren. Een kinderbedje en kinderstoel zijn gratis bij te boeken en op de MiniCampers campings kunt u bovendien een gratis buggy en een peuterpakket huren.

Wilt u toch met uw eigen auto op vakantie, kijk dan bij vakanties met de auto.