100% flexBegin 2021 met positieve energie en boek met een gerust hart jouw campingvakantie. Ontdek hieronder alle voordelen van onze 100% FLEX garantie! Wij hebben rekening gehouden met jouw wensen zodat je vol vertrouwen naar jouw volgende vakantie kan uitkijken.Gratis annuleren

Gratis annuleringsverzekering

Tot en met 15 maart bieden wij je een gratis annuleringsverzekering(7) aan die dekking biedt in het geval dat je de vakantie moet annuleren vanwege een ongeval, gezondheids- of beroepsreden. Maar ook als een van de reizigers positief getest is op corona of met iemand in contact is geweest met iemand die besmet is.

Covid terugbetalingsgarantie

Covid terugbetalingsgarantie

Tot de dag van je vertrek garanderen we een volledige en onmiddellijke terugbetaling als je verblijf wordt geannuleerd als gevolg van een gewijzigd reisadvies vanwege de coronacrisis, waardoor je de camping niet op de dag zelf kunt bereiken (lockdown, grensafsluiting).(5)(6)


Vroegboekkorting tot -30%

Vroegboekkorting tot -30%

Boek vroeg en krijg tot 30% korting(1) op je vakantie in 2021 en verzeker jezelf van een plekje op de camping van jouw keuze. Deze aanbieding is geldig t/m 14 maart.

Gratis annuleringsverzekering

Gratis annuleren

Heb je jouw vakantie geboekt, maar verander je toch van gedachten? Tot en met 31 maart kan je jouw vakantie gratis annuleren(4). Er worden geen kosten in rekening gebracht en de aanbetaling betalen we aan je terug. Geldig voor boekingen die worden gemaakt t/m 15 maart.


Aanbetaling van slechts € 99

Aanbetaling van slechts € 99, -

Als je voor 16 maart boekt, betaal je slechts een aanbetaling van € 99, -.(2) De rest van de betaling betaal je volgens de algemene voorwaarden. Ook de reserveringskosten zijn tijdelijk verlaagd naar € 2,50(3)

Voor boekingen met aankomst binnen 10 weken dient de gehele reissom te worden voldaan. 
Ik boek nu(1) Geldig op een verblijf van minimaal 7 nachten in 2021, geboekt in de periode van 17/12/2020 t/m 15/03/2021. Aanbod is alleen geldig voor nieuwe boekingen van individuele klanten. De korting is geldig op de prijs op de dag van het boeken van de vakantie op een selectie van campings. Dit aanbod werkt niet met terugwerkende kracht en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. (2) Aanbetaling is € 99,- exclusief reserveringskosten, bijdrage calamiteitenfonds, SGR contributie en eventuele extra’s. Voor de volledige betaling van de reissom gelden de normale betalingsvoorwaarden zoals deze zijn opgenomen in de Algemene Voorwaarden (3) Reserveringskosten tijdelijk verlaagd naar € 2,50 (4) Gratis annuleren tot 31/03/2021. Gratisannulering is niet van toepassing op gemaakte reserveringen met de aankomst voor 18. April 2021. (5) In het geval van annulering of wijziging ten gevolge van de coronapandemie worden reissommen die zijn betaald met een (corona-)voucher terugbetaald volgens de voorwaarden van de originele (corona-)voucher. (6) In het geval van een negatief reisadvies is het vanaf 10 dagen voor aankomst mogelijk om gratis te wijzigen naar een geselecteerd aantal bestemmingen uit ons aanbod of een andere periode in 2021. Bij een negatief reisadvies op de dag voor aankomst heb je recht op volledige terugbetaling of een voucher (uiteraard is in dit geval ook gratis wijzigen zoals hierboven beschreven mogelijk). Indien we je vakantie helaas hebben moeten annuleren vanwege de coronapandemie ontvang je binnen 14 dagen na annulering je betaling retour (exclusief calamiteitenfonds en verzekeringen). Als je jouw boeking (deels) hebt betaald met een voucher, dan wordt deze ook op dezelfde manier aan je terugbetaald. (7) Voor elke reservering vóór 15/03/2021 wordt een annuleringsverzekering aangeboden. Aanbieding met terugwerkende kracht van toepassing op 2021 reserveringen die voor 15/12/2020 zijn gemaakt.