FAQs - Plannen en boeken van uw vakantie

Om jouw vakantie te kunnen boeken, hebben wij de volgende gegevens nodig:

Adresgegevens - jouw volledige huisadres, e-mailadres en telefoonnummer. Verder willen we ook graag een telefoonnummer van de thuisblijvers die we in geval van nood kunnen bereiken.

Gegevens van alle reizigers - de aanhef, namen, initialen en de geboortedata.

Campings - we horen graag op volgorde van datum welke campings je uitgekozen hebt. Denk je ook aan de eventuele overnachtingscampings. Ook horen wij graag welk type accommodatie je uitgekozen hebt.

Verzekeringen - vergeet niet om een goede reis-en annuleringsverzekering af te sluiten. Dan kun je met een gerust hart op reis. Wij bieden een annuleringsverzekering aan van Gritchen Affinity. 

Huur van linnenpakketten en strandlakens – Voor veel campings kun je linnenpakketten en zelfs strandlakens bij ons reserveren, die wij voor je klaarleggen in de accommodatie.

Speciale wensen – mocht je speciale wensen hebben, laat het ons dan van tevoren weten. Onze reserveringsmedewerkers zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn. Houd er wel rekening mee dat wij speciale wensen nooit kunnen garanderen.

Mindervaliden - informeer bij onze reserveringsmedewerkers welke campings geschikt zijn voor mensen met een fysieke beperking.