Classic Stacaravan

location mobil-home Classic

Stacaravan Classic: Voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding

De Stacaravan Classic biedt alle comfort van een stacaravan voor de beste prijs. Voor een onbezorgde vakantie op de camping kies je voor de Stacaravan Classic.

Ben je op zoek naar een goede balans tussen comfort en prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de Stacaravan Classic een goede keuze. Deze stacaravan heeft een fijn ontwerp, terwijl je geniet van al het comfort dat je wenst tijdens een vakantie in de buitenlucht.

Onze Stacaravan Classic vind je in verschillende formaten zodat je deze zowel met vrienden, familie of met je partner kunt delen. 

En het allerfijnste aan de Stacaravan Classic? Alle basisbenodigdheden staan voor je klaar bij aankomst, dus je hoeft alleen nog maar je koffer te pakken en in de auto te stappen! Zeg maar dag tegen die overbeladen auto.Video van onze partner Tohapi, uitlsuitend ter illustratie en is een indicatie van het type stacaravan, maar kan verschillen per camping. 
Pièce de vie d'un mobil-home Classic

De Classic Stacaravan

  • Geschikt voor 4 tot 6 personen met de keuze uit 1 tot 3 slaapkamers
  • Uitgerust met sanitair en douche
  • Laag terras
Terrasse mobil-home Classic

De optie Classic +

Wil je graag genieten van een verhoogd terras? Kies dan voor de Classic + optie van deze stacaravan.
*Houd er rekening mee dat de indeling en de afwerking van de accommodaties kan verschillen. Op de pagina van de camping zelf, vind je specifieke informatie.