Canvas Holidays gebruikt cookies om u een snellere en betere beleving aan te bieden op de website. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord.
Vind hier uw vakantie voor 2017
Discover camping with Canvas Holidays
Daarom Canvas Holidays
Voor een zorgeloze vakantie
Meer informatie
  • Campings in de Franse Alpen
    Camping Franse Alpen
  • Campings in de Franse Alpen
    Grenoble
  • Campings in de Franse Alpen
    Lake Annecy
  • Campings in de Franse Alpen
Zoek op kaart
Expand Map

Camping Franse Alpen

Een vakantie in de Franse Alpen geeft u de gelegenheid te genieten van de met sneeuw bedekte bergtoppen, de mooi begroeide bergen en de kristalheldere meren, zoals het meer van Annecy.

Deze omgeving leent zich uitstekend voor allerlei activiteiten zoals wandelen, klimmen, skiën en mountainbiken.  Als u op zoek bent naar een meer ontspannen vakantie kunt u ook gewoon genieten van de prachtige uitzichten. Onze camping in de Franse Alpen is een kleine camping vlakbij het meer van Annecy, en is omgeven door één van de mooiste berglandschappen van Europa.

In de buurt van uw camping in de Franse Alpen

Camping in de Franse Alpen

Grenoble
Grenoble wordt omringd door de Alpen en is een stad met meerdere gezichten. Aan de ene kant de moderne technologie en wetenschap en aan de andere kant de middeleeuwse gebouwen. Het Teleferique-kabelbaantje brengt u naar het Fort van de Bastille en was een van de eerste in de wereld. In het fort kunt u meer ontdekken over de soldaten die hier vroeger gelegerd waren en over hun strijd de in de bergen.

Annecy
Dit 'Klein Venetië in de Alpen’ is een charmant stadje aan het meer van Annecy. In de oude wijk stromen de grachten tussen schilderachtige, oude gebouwen. Een van deze gebouwen is het vaak gefotografeerde Palais d'Isle, een gevangenis die dateert uit de 12e eeuw. De stad ligt aan het noordelijkste puntje van het Meer van Annecy waar ook diverse stranden en bootligplaatsen te vinden zijn.

Aix les Bains
In dit modieuze kuuroord met zijn thermale bronnen kunt u niet alleen Romeinse overblijfselen vinden maar ook een aantal prachtige gebouwen uit de Belle Époque. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Faure Museum met zijn mooie collectie impressionistische schilderijen en Rodin sculpturen. Vanaf de oevers van het Lac de Bourget - het grootste natuurlijke meer van Frankrijk – kunt u het aquarium bezichtigen of een boottocht maken naar de abdij van Hautecombe. Of beklim de  Mount Revard en geniet van het panoramische uitzicht vanaf de top.

Parc National des Ecrins
Dit grootste Franse Nationale Park is een prachtig gebied met ruige landschappen.

Chamonix
Deze stad ligt in een vallei op de kruising van Frankrijk, Italië en Zwitserland. Dit was ooit de locatie van de eerste Olympische Winterspelen. 's Werelds hoogste kabelbaan naar de Aiguille du Midi vereist stalen zenuwen maar biedt u wel een adembenemend uitzicht.

Cern
Net over de Zwitserse grens is 's werelds grootste deeltjesfysica laboratorium gevestigd. U kunt er twee permanente tentoonstellingen bekijken of een rondleiding volgen.


Boek uw ideale camping in de Franse Alpen eenvoudig online. Of bel voor meer informatie of reserveringen met onze deskundige reserveringsmedewerkers via 010-8007375.

Bekijk al onze campings in de Franse Alpen & Jura

Meer informatie
Gem. temperatuur en zonuren
Weersgegevens voor de regio
Bekijk de regiogids