Campings in Nederland

Campings in Nederland


Als het gaat om mooie steden, heerlijke zandstranden, geweldige musea en prachtige souvenirs, hoeft u eigenlijk niet naar het buitenland. Door te kiezen voor een vakantie in Nederland kunt u genieten van alles wat Nederland te bieden heeft.

Onze geselecteerde camping in Zuid-Holland is camping Duinrell bij de kust bij Wassenaar. Vanaf de camping heeft u gratis toegang tot het pretpark en bent u zo in één van Europa’s mooiste zwembaden: het Tikibad. Of ontdek de omgeving met de prachtige duinen en zandstranden.

Camping Duinrell is ook ideaal voor een korte vakantie als de meivakantie en herstvakantie. Of gewoon voor een weekend weg met het gezin.

Bekijk hier onze campings in Nederland!


In de buurt van camping Duinrell

Duinrell 
Aan de camping vast ligt het attractiepark Duinrell. Het pretpark met veel leuke attracties is tijdens uw gehele verblijf gratis voor gasten van Canvas Holidays. Voor het zwembad Tikibad betaalt u wel een kleine vergoeding. Direct vanuit bed zo van de waterglijbaan of de achtbaan in, wat willen kinderen nog meer?

Amsterdam
Als u in Nederland blijft, vergeet dan niet om een dagje naar Amsterdam te gaan. Hoogtepunten van de mooie hoofdstad zijn het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis, en natuurlijk, de rondvaartboten.

Vergeet bovendien niet het totaal gerenoveerde Rijksmuseum met topstukken van onder meer Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn, Frans Hals en Vincent van Gogh.

Den Haag
Den Haag ligt op slechts een kwartier rijden van camping Duinrell. U kunt hier uitstekend shoppen, musea bezoeken, het Paleis Noordeinde bewonderen of het Binnenhof bezoeken. Vanaf de camping bent u zo op het strand en in de prachtige duinen.

Delft
Op minder dan een half uur van camping Duinrell ligt Delft; een ideale bestemming voor een weekendje weg. Het wereldberoemde Delftsblauwe aardewerk wordt hier nog steeds gemaakt: een uniek souvenir is een Delftsblauw bord of tegel met uw eigen foto erop. De schilder Vermeer bracht het grootste deel van zijn leven in Delft door. Volg een van de Vermeerwandelingen en leer zo deze sfeervolle oude stad kennen.

Rotterdam
Rotterdam is een stad waar architectuur en cultuur hand in hand gaan. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, wat dacht u bijvoorbeeld van dierentuin Blijdorp, de Pannenkoekenboot (eet zoveel pannenkoeken als je kan!) en de Kids Marina, waar ze kapitein van een echt (kinderformaat) schip worden. Geniet van het panoramische uitzicht vanaf de Euromast, en de verscheidenheid aan winkels in de Koopgoot.


Boek camping Duinrell in Nederland eenvoudig online. Of bel voor meer informatie of reserveringen met onze deskundige reserveringsmedewerkers via 0900-8824.