Vakanties voor iedereen: Onze campingmerken


Met meer dan 50 jaar ervaring in het verzorgen van campingvakanties in Europa, kan je best stellen dat wij het een en ander weten van het creëren van de meest waanzinnige vakanties. Als onderdeel van de Vacanceselect groep, kunnen wij jou een nog uitgebreidere selectie van campings in Europa aanbieden dan ooit te voren.

Als je het meeste geniet van een vakantie aan het strand, graag verblijft in de buurt van een van de vele metropolen of tot rust wil komen op een camping in de binnenlanden; bij ons vind je de ideale camping. Je kan kiezen uit een uitgebreid aanbod van accommodaties, passens bij elk budget. Van glamping tot traditionele bungalowtenten en moderne stacaravans.

Maak kennis met onze campingmerken..

Canvas Holidays

Als ervaren expert op het gebied van campingvakanties, biedt Canvas Holidays accommodaties aan op kwalitatieve campings in 9 landen in Europa. Er zijn Engelssprekende medewerkers van Canvas Holidays aanwezig op deze campings, die zullen zorgen voor de best mogelijke vakantie-ervaring. 

Kies uit een indrukwekkend aantal accommodaties met luxe stacaravans en volledig uitgeruste bungalow- en safaritenten om optimaal te genieten van het buitenleven. 

Meer informatie >>

Canvas Holidays
Canvas Holidays

AMAC

Onze partner AMAC heeft modern kamperen uitgevonden! Hun premium campings beschikken over eersteklas faciliteiten en vind je in 7 bestemmingen in Frankrijk. 

Hun aanbod van accommodaties is indrukwekkend; moderne stacaravans, lodges en tenten. Je kan zelfs kiezen voor accommodaties met een jacuzzi!

AMAC
AMAC

Selectcamp

Ben je op zoek naar iets ‘anders’ voor jouw volgende vakantie? Onze campingpartner Selectcamp heeft een uniek, uitgebreid aanbod van accommodatietypes, zoals de Airlodge en een glamping tent of Cube. 

Met meer dan 30 jaar campingervaring hebben ze de mooiste bestemmingen in Frankrijk, Spanje en Italië om uit te kiezen, waar je de beste faciliteiten tot je beschikking hebt. 

Meer informatie >>


Selectcamp
Selectcamp

Tohapi Privilege

Wil je graag verblijven op een topcamping in Frankijk? Of je nu op zoek bent naar een camping aan het strand of met uitzicht over een van de prachtige Franse meren, bij Tohapi Privilege vind je waar je naar op zoek bent. 

Op een Tohapi Privilege camping beleef je een heerlijke vakantie, waar eersteklas faciliteiten tot je beschikking staan en je geniet van uitgebreide animatie.  

Meer informatie >>


Tohapi Privilege
Tohapi Privilege

Tohapi Relax

Op een Tohapi Relax camping geniet je van een vakantie op een kwalitatieve camping voor een gunstige prijs. Het uitgebreide aanbod van campings in Frankrijk beschikt over volledig uitgeruste, comfortabele accommodaties met goede campingfaciliteiten. Vermaak voor de hele familie! 

Meer informatie >>


Relax
Tohapi Relax

Tohapi Selection

Campings van Tohapi Selection zorgen ervoor dat je het maximale uit je vakantie kan halen dankzij de vele activiteiten voor de hele familie. Kies uit meer dan 100 campings in Frankrijk, Spanje en Italië, elk met een eigen karakter en sfeer. Je geniet van fantastische faciliteiten, zoals zwembaden, waterglijbanen en entertainment terwijl je verblijft in een comfortabele stacaravan van Tohapi. 

Meer informatie >>


Relax
Tohapi Relax