Image Camping Zwitserland

Camping Zwitserland

Zoeken

Als je voor Zwitserland kiest, dan kies je voor een fijne vakantie in een land dat bekend staat om zijn hoge bergen, heerlijke chocolade, bergsporten en een rijke flora en fauna. Vooral op sportief en cultureel gebied valt er vanaf de camping in Zwitserland genoeg te beleven. De natuur van Zwitserland zal je ook zeker niet teleurstellen met haar prachtige meren, watervallen en groene valleien. 

Vakantie op een camping in Zwitserland

Al kamperend ontdek je dit land het beste. Trek er op uit om te wandelen, fietsen of bergklimmen en zo een Zwitserland te ontmoeten dat je vanuit de auto niet ziet. Onze campings in Zwitserland bevinden zich midden in de natuur, maar ook de Zwitserse keuken is het uitproberen waard. Alhoewel, uitproberen.. Met veel gerechten zijn wij Nederlanders al bekend. Fonduen kan in Nederland natuurlijk ook, maar de Zwitsers doen dit met een finesse die je zal verrassen. En chocolade mag je in Zwitserland ook inslaan. Ze weten niet alleen hoe ze tongstrelende chocolade moeten maken, ze hebben melkchocolade zelfs uitgevonden! Het is dan ook niet voor niets dat ze de grootste consumenten van chocolade zijn. 

Zwitserland heeft een zeer afwisselend landschap en klimaat. Zo kent het land een hooggebergte klimaat, maar ook een Mediterraan klimaat in het zuiden. Het grootste gedeelte van het land bestaat uit het gematigd naaldwoud van de Alpen, die het gebergte omringen. Het Alpenland ligt in het Zuiden en Oosten, waar je ook de hoogste bergen zult treffen met als uitschieter de Dufourspitze in het Monte Rosamassief (4634m).


Alle campings zien
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken
Onze beste aanbiedingen
1 camping gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
Even geduld aub

Manor Farm

Interlaken | Unterseen
8.7/10 (157 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Een indrukwekkende omgevingVeel activiteiten te ondernemenMooie wandel- en fietsmogelijkhedenAan een...
Filters
Geen filters

In de omgeving van de camping in Zwitserland


Camping Zwitserland - Interlaken
De camping Manor Farm bevindt zich in de regio Interlaken, die gedomineerd wordt door drie bergen Eiger, Monch en Jungfrau. De omgeving van de camping kan je vanuit een van de kabelbanen aanschouwen of ga heerlijk wandelen om de natuur in je op te nemen. Het Thuner- en Brienzermeer kan je met een rondvaartboot bewonderen of met een traditionele radboot. 

Stacaravan Zwitserland
Ben je op zoek naar een stacaravan op een camping in Zwitserland? Bij Canvas Holidays heb je de keuze uit een groot aantal campings, vind je stacaravans voor elke gezinsgrootte en wordt er kwaliteit en comfort voor alle budgetten aangeboden. 

Tent Zwitserland
Voor wie houdt van het echte kampeergevoel gaat er niets boven een volledig ingerichte tent op één van de campings in Zwitserland. De tenten van Canvas Holidays bieden de vrijheid van kamperen in combinatie met veel comfort.