Campings voor baby's en peuters

Campings voor baby's en peuters

Ontspannen kamperen met baby of peuter

Gaat u op vakantie met kleine kinderen? Dat kan best spannend zijn! Hoe zal de reis gaan, slaapt de kleine wel goed en heeft u alles wat u nodig heeft? 

U kunt met een gerust gevoel op vakantie. Bij Canvas Holidays zijn we gewend om jonge gezinnen een ontspannen vakantie te bezorgen. Veel campings zijn kindvriendelijk en bieden genoeg ruimte om uw kind veilig te laten spelen. En bij Canvas Holidays boekt u op alle campings gratis een kinderbed en -stoel bij.

Verder zijn er op de campings leuke faciliteiten zoals een speciaal baby- en peuterbad, speeltuinen en speciale sanitaire voorzieningen. Bekijk onze speciaal aanbovelen campings of gebruik onze interactieve zoekfilters.

Wat is de ideale vakantieperiode?

Voor veel jonge gezinnen is de voor- en nazomer de ideale periode om op vakantie te gaan. In juni en september zijn de wegen en de campings wat rustiger, de prijzen zijn lager en het weer is heel aangenaam (en niet te warm voor uw kleintje).

Canvas Mini-Campers campings

Wij hebben voor u 21 campings geselecteerd met extra voorzieningen voor de allerkleinsten. Deze campings noemen wij onze Mini-Campers campings.

Deze campings bieden bijvoorbeeld aangepast sanitair of andere faciliteiten voor uw baby en peuter. Bovendien bieden wij op deze campings gratis handige extra's voor uw kleintje.

Gratis baby- en peuterpakket

Zo kunt u bij uw reservering kosteloos een buggy en baby- en peuterpakket bijboeken. Dat bestaat uit eem babybadje, een potje, een speciale kindertafel met stoeltje, een toiletopstap en een stoelverhoger. En net als op alle andere campings kunt u gratis een kinderbed en -stoel reserveren. Wel zo handig, want zo bespaart u veel ruimte in de kofferbak! 

Overzicht van alle Mini-Campers campings


Italië

Frankrijk

Zwitserland