FamilyExtra

FamilyExtra

Plezier voor het hele gezin!

Speciaal voor kinderen én voor het hele gezin organiseert Canvas Holidays het FamilyExtra activiteitenprogramma. Alle activiteiten zijn speciaal voor Canvas Holidays ontwikkeld door activiteitenspecialist In2action. Dit gaat verder dan een traditionele kinderclub op de camping. Met FamilyExtra beleven uw kinderen met elkaar en met u leuke dingen, zodat u nog meer haalt uit uw vakantie samen! Alle activiteiten zijn exclusief en helemaal gratis voor gasten van Canvas Holidays.


Wat wordt er georganiseerd?


De kinderclub bevat afwisselende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De activiteiten lopen uiteen van survivallen tot een clown academy. Voor kinderen van alle leeftijdgroepen (en ook voor u) worden leuke activiteiten georganiseerd. Uw gezin is van harte welkom en u kiest gewoon de activiteiten waaraan u mee wilt doen. Eerdere gasten van Canvas Holidays waren razend enthousiast over dit programma. U leest hieronder meer informatie over de activiteiten per leeftijdsklasse.


Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten op de verschillende FamilyExtra campings.


FamilyExtra voor 0-3 jarigen

Onze sessies voor baby’s en peuters bestaan uit leuke activiteiten voor de kleinste leden van het gezin. Het draait allemaal om plezier maken, spelenderwijs nieuwe dingen leren en nieuwe vriendjes maken. Dit alles natuurlijk onder het oog van onze speciaal opgeleide FamilyExtra couriers. Het is de bedoeling dat één van de ouders bij de kinderen blijft.

FamilyExtra voor 4-7 jarigen

Kinderen van deze leeftijd barsten van de energie en daar hebben we met ons activiteitenprogramma rekening mee gehouden. Uw kinderen zullen urenlang plezier hebben. Ze vinden het geweldig om gezichten te schminken en meer te leren over de natuur bij de camping tijdens de Mini Safari. En dan hebben we de piratenavonturen en de chocoladefeestjes nog niet eens genoemd!

FamilyExtra voor 8-11 jarigen

Oudere kinderen houden van uitdaging en dat is precies wat in ons activiteitenprogramma terugkomt. Ze vinden het geweldig om vlotten te bouwen, te leren kanoën, en niet te vergeten, Aeroball te spelen (een spannende mix van trampoline springen en volleybal). En wees gerust – als uw kind van nature wat rustiger is, zullen onze opgeleide couriers daar rekening mee houden.

FamilyExtra voor tieners

FamilyExtra is een geweldige plek voor tieners om nieuwe vrienden te maken, samen tijd door te brengen, en iets nieuws uit te proberen. Er is een wekelijks programma met activiteiten in en rond het zwembad, zoals kanoën en snorkelen. Terug op het droge kunnen ze meedoen aan bijvoorbeeld Movie Maker, Aeroball en de circusworkshop.  Naast het speciale activiteitenprogramma hebben de FamilyExtra campings geweldige zwembaden en sportfaciliteiten. Uw tiener zal zich niet vervelen!


FamilyExtra voor het hele gezin

U kunt ook als gezin deelnemen aan het FamilyExtra programma. Onze couriers organiseren regelmatig gezinsactiviteiten, zodat u nieuwe ervaringen opdoet, nieuwe vrienden maakt, nieuwe dingen leert – en het allerbelangrijkste – samen veel plezier maakt. Onze gezinsactiviteiten bieden voor elk wat wils: van kaas-  en wijnproefavonden tot touwtrekken. Doe mee met Aeroball, ga voor goud in de Olympische gezinsspelen of leer jongleren tijdens de circusworkshops. Geniet van de leuke activiteiten, ontspan en beleef een vakantie waar u nog lang aan zult terugdenken!


Het FamilyExtra programma loopt van 27 mei tot 3 september 2017 op onderstaande campings.