Vakantie met kinderen


Campings voor het hele gezin

Kinderen en kamperen is een ideale combinatie. In een mum van tijd maken ze vakantievriendjes en verkennen ze samen de camping. Wordt het eerst tafeltennissen of meteen plonzen in het zwembad en van de glijbaan roetsjen?

Ook met een baby of peuter is een campingvakantie ideaal. U volgt uw eigen ritme op de camping en geniet van de uitstekende faciliteiten. Er gaat niets boven het genieten van de buitenlucht maar toch met de luxe van thuis! 

Bij Canvas Holidays zorgen we al meer dan 50 jaar voor de leukste familievakanties. Er is voor ieder wat wils en om het u wat gemakkelijker te maken vindt u op deze pagina een selectie van campings per thema. Daarnaast kunt u ook onze nieuwe smart camping finder gebruiken. Deze vindt u bij onze zoekmachine.
Campings voor baby's en peuters
Bekijk de speciaal geselecteerde campings voor gezinnen met baby's en peuters. Met gratis voorzieningen en handige extra's.


Campings voor kinderen van 4-11 jaar
Bekijk campingtips voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Van spannende zwembaden tot leuke animatie - er is van alles te beleven!

Campings voor tieners
Op zoek naar een leuke camping voor uw tiener? Bekijk onze campings met uitgebreide faciliteiten, mooie zwembaden en veel te doen voor tieners.FamilyExtra activiteitenprogramma
Op diverse campings bieden wij FamilyExtra een geweldig activiteitenprogramma voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders!


Zero2Five activiteitenprogramma
Op diverse campings bieden wij FamilyExtra een geweldig activiteitenprogramma voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders!


Campings met een zwemparadijs
Roetsjen van de glijbaan, springen van de duikplank of gelijk in de wildwaterbaan. Campings met een zwemparadijs maken de vakantie voor de echte waterliefhebbers helemaal af!


Campings bij pretparken
Van enorme houten achtbanen tot supersnelle waterglijbanen – je vindt deze en andere bijzondere attracties in diverse pretparken in Europa. Wat is er nu leuker dan met het hele gezin plezier te maken? En wist je dat deze campings vlak bij de beste pretparken van Europa liggen?