Stedentrips

Stedentrips

Stedentrips vanaf de camping

Wist u dat een stedentrip en een luxe kampeervakantie bij Canvas Holidays heel goed samen gaan?

Hoewel u bij goedkope stedentrips misschien denkt aan een hotel in de stad, is een camping bij een stad een uitstekend en voordelig alternatief. We hebben heel wat campings in de buurt van echte wereldsteden. U combineert zo de drukte van de stad met de rust van de camping.

Als u uw stedentrip combineert met uw kampeervakantie profiteert u van een luxe accommodatie, uitstekende faciliteiten op de camping en een ontspannen campingsfeer. Overdag slentert u op uw gemak door de stad en ’s avonds steekt u de barbecue aan onder het genot van een glas wijn. Klinkt dat goed?

Een stedentrip vanaf de camping is ideaal voor een korte vakantie. Maar ook in combinatie met andere campings. Eerst gaat u bijvoorbeeld een paar dagen naar Parijs om dan verder te reizen naar de Dordogne. Of combineer een bezoek aan Florence of Rome met de stranden in Italië. 

Stedentrips met Canvas Holidays zijn ideaal voor stellen, gezinnen en groepen met vrienden. Denk ook eens aan een low cost vlucht naar uw gewenste bestemming. U bent zo in uw favoriete Europese stad!

Bekijk onderstaande tips en boek online – of bel voor meer informatie of reserveringen met onze deskundige reserveringsmedewerkers via 010-8007375.


Camping stedentrip Barcelona

Stedentrip Barcelona

Geniet van Barcelona in het laagseizoen, als de temperaturen minder extreem zijn en de massale drukte zijn weg naar huis weer heeft gevonden. De lijst met tips lijkt oneindig! Bezoek de Sagrada Familia en geniet van de lokale keuken.

Door ons aangeraden campings:
Camping Bella Terra
Camping La Masia 


Camping stedentrip Parijs

Stedentrip Parijs

Stap in de auto en vertrek naar het bijzondere Parijs! De Franse keuken, de charmante taal en de vele trekpleisters zijn niet voor niets zo in trek. Een deel van de charme heeft de stad ook te danken aan de stijlvolle Parijzenaars zelf.

Door ons aangeraden campings:
Camping Parc des Roches
Camping Etangs Fleuris 


Camping stedentrip Rome

Stedentrip Rome

Dat Rome ook wel als het openluchtmuseum van Europa wordt gezien, doet  niets af aan de charme van andere steden. Maar het zegt wel iets over de geschiedenis van deze metropool.

Door ons aangeraden campings:
Camping Fabulous


Stedentrip Florence

Stedentrip Florence

In de prachtige regio Toscane ligt Florence. Een stad die kunst ademt en wordt omringd door de schitterende natuur waar Toscane om bekend staat.

Door ons aangeraden campings:
Camping Norcenni Girasole Club

Stedentrip Cannes

Geniet van een strandvakantie en een stedentrip in een! Overdag kunt u shoppen in een van de vele chique Franse boetiekjes en 's avonds strijkt u neer op een van de mooie terrassen.

Door ons aangeraden campings:
Camping Frejus

Stedentrip Venetië

Venetië is een stad die u eens in uw leven bezocht moet hebben. Leuk om met zijn tweetjes te bezoeken, maar dit is een stad waar de kids ook hun ogen zullen uit kijken!

Door ons aangeraden campings:
Camping Sant'Angelo Village
Camping Marina di Venezia