Duinrell

Duinrell

Ziet u het ook al helemaal voor u? U loopt uw accommodatie uit en bent direct in een spectaculair pretpark mét het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux? Kom dan naar Camping Duinrell met het gelijknamige pretpark en het Tikibad. Ontdek samen:

  • Rick's Fun Factory (voor de allerkleinsten);
  • De rodelbaan met een topsnelheid van wel 50 km per uur;
  • De 'Falcon' - een extreem hoge en stijle achtbaan;
  • De 'Splash' - de boomstamattractie voor het hele gezin;
  • De 'Dragonfly' - een stoere familieachtbaan tussen de bomen door;
  • Het glijbanenparadijs 'Tikibad' met meer dan 11 glijbanen.

Het Tikibad ligt naast de camping. Voor toegang tot het zwembad moet u betalen. De kosten zijn € 5,- per persoon voor twee uur, € 6,- voor 3 uur en € 7,- voor een hele dag (eenmalig toegang).  Kinderen jonger dan 4 zijn gratis. Het Tikibad is gedurende het seizoen geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. 

Camping Duinrell met gratis toegang tot het pretpark

Camping Duinrell is de ideale bestemming, voor een vakantie dichter bij huis. Dit kan voor zowel een langer verblijf, als voor een weekend tussendoor. Er is van alles te beleven voor het hele gezin.

De camping grenst aan het gelijknamige pretpark met één van Europa’s mooiste zwembadenparadijs: het Tikibad. Het is perfect voor de kinderen, want zij kunnen de hele dag het pretpark gratis in- en uitlopen. Voor het Tikibad moet wel entree worden betaald.

In de omgeving is veel te zien en doen. De camping ligt vlak bij de stranden van Wassenaar, maar u bent ook zo op het strand van Scheveningen. Verder kunt u een bezoek brengen aan de bollenstreek, of steden als Den Haag, Delft en Leiden ontdekken.

Bekijk hier de campingpagina


Ideaal voor weekend, midweek of week verblijf!

Bij Canvas Holidays boekt u al een vakantie vanaf 3 nachten, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een langer verblijf. U bepaalt zelf de aankomst- en vertrekdagen, zodat u heel flexibel uw vakantie kunt plannen.

Wat dacht u van een weekend of midweek in de herfstvakantie of een week verblijf in de meivakantie?