Wandelvakanties

Wandelvakanties


Geniet van een wandelvakantie

Wat is er nu heerlijker dan de vrijheid van kamperen te combineren met een wandeling door de mooiste landschappen van Europa? Onze campings liggen op prachtige bestemmingen, vaak met directe toegang tot mooie wandelpaden en –routes.

U kunt meerdere campings combineren en zo de campings als uitvalsbasis gebruiken om op diverse plaatsen te gaan wandelen. Van vlakke wandelpaden tot wandelbestemmingen voor meer geoefende wandelaars.

Campings met mooie wandelmogelijkheden:

Saarburg, Duitsland - Camping Landal Warsberg

Met meer dan 250.000 goed onderhouden wandelpaden is Duitsland een geweldige bestemming voor wandelvakanties. Probeer de wandeling naar het oude stadje Ayl en geniet van de prachtige uitzichten op de Saarvallei en de lokale wijngaarden. Of ontdek het pittoreske centrum van Saarburg met haar ruïnes en prachtige watervallen.

St. Peter am Kammersberg, Oostenrijk - Camping Bella Austria

Oostenrijk is als een paradijs voor wandelaars. Een populaire route is de ''Eselsberger Almerlebnisweg''. De loopafstand is 1,5 kilometer en is daarom geschikt voor elk niveau. Dus ook om uw kinderen kennis te laten maken met de wandelsport. Tijdens de route komt u langs zeven informatiepunten, waar kinderen van alles kunnen leren over de dieren, de planten en de omgeving.

Jura, Frankrijk - Domaine de Chalain

Domaine de Chalain ligt in een adembenemend landschap met bossen, meren en watervallen. Tijdens de schilderachtige wandeling naar de watervallen van Hérisson vindt u genoeg plekken om te picknicken. Tijdens uw maaltijd kunt u genieten van de prachtige omgeving.

Toscane, Italië - Camping Valle Gaia

Een kleine en goed onderhouden camping op slechts 3 kilometer van het pittoreske stadje Casale Marittimo en op 7 kilometer van het zandstrand van Cecina. Een ideale uitvalsbasis om Toscane te ontdekken.

Om uw ideale wandelvakantie te vinden, kunt u gebruik maken van onze interactieve zoekfilters. Of bel voor meer informatie of reserveringen met onze deskundige reserveringsmedewerkers.