Golf vakanties

Golf vakanties

Golfvakanties bij Canvas Holidays

Tijdens uw vakantie bij Canvas Holidays heeft u alle tijd om te doen waar u zin in heeft. Als u houdt van golfen dan hoeft u uw golfclub zeker niet thuis te laten. Er zijn veel mogelijkheden om mooie golfbanen op uw vakantiebestemming te ontdekken. 

Diverse campings liggen in de buurt van goede golfbanen en sommige campings hebben zelfs een eigen golfbaan of een driving range. Een golfvakantie behoort dus tot uw mogelijkheden!

Of u nu een golf weekend plant met een paar vrienden, of als u wilt golfen wanneer u met vakantie bent met uw gezin of met z’n tweeën, Canvas Holidays heeft voor u de ideale campings voor een golfvakantie.

Campings met eigen golfbanen:

Domaine des Ormes, Noord-Bretagne (Frankrijk) – De 18 holes par 72 baan ligt in het bosrijke landschap op het terrein van een kasteel. Met water en bomen is deze baan zelfs lastig voor de meest ervaren golfer. Op deze baan is een handicap verplicht. Er is ook een driving range en u kunt clubs huren. Op deze camping is ook midget golfbaan.

Pra Delle Torri, Venetie (Italië) – Deze camping heeft een 18 holes golfbaan met par 72, en is geschikt voor golfers van alle niveaus. Er is ook een driving range en u kunt clubs huren. U kunt lessen volgen van professionele instructeurs.

Les Alicourts Resort, Loire (Frankrijk) Deze prachtige, aan een meer gelegen camping heeft een eigen 9 holes golfbaan. U kunt hier clubs huren. Er is ook een midgetgolf baan op de camping.

Campings met uitstekende golfbanen in de buurt:

La Croix du Vieux Pont, Berny Rivière, bij Parijs (Frankrijk) – Op slechts een half uur van Berny Rivière ligt de bijzondere golfbaan Golf de Compiègne, die deels aangelegd is op een racecircuit.

Château des Marais, Loire (Frankrijk) – Op slechts een half uur van deze camping ligt in de bossen de golfbaan Château de Cheverny, waar u wellicht ook nog dieren in het wild kunt zien.

La Siesta, Costa Brava (Spanje) – Op 20 minuten rijden van deze camping ligt de Golf de Platja in Pals. Dit is een 18 holes baan met par 73, waar veel professionele wedstrijden gehouden worden.

Le Ruisseau, Zuidwest-Frankrijk – Deze prachtige camping ligt dichtbij verschillende mooi golfbanen in de buurt van Biarritz en St. Jean de Luz.

Om uw ideale golfvakantie te vinden, kunt u gebruik maken van onze interactieve zoekfilters. Of bel voor meer informatie of reserveringen met onze deskundige reserveringsmedewerkers.