Image Camping Oostenrijk

Camping Oostenrijk

Zoeken

Voor veel Nederlanders is kamperen op een camping in Oostenrijk de ideale vakantie. Het massatoerisme heeft dit stukje van Europa nog niet ontdekt en het prachtige landschap staat garant voor veel plezier! De Alpen zorgen voor een spectaculair landschap dat in niets lijkt op de vlakke Hollandse weilanden. 

Vakantie op een camping in Oostenrijk

Niets is leuker dan tijdens de vakantie alle facetten te ontdekken die van Oostenrijk het land maken dat het is. Het minstens eenmaal genieten van een warm stuk apfelstrudel met vanillesaus is dan ook een must, maar bestel er geen slagroom bij want dat is not done. Op de camping in Oostenrijk moet je zelf natuurlijk ook een keer Wiener Schnitzel maken, waar de kinderen geheid ook van zullen smullen. 

Oostenrijk grenst aan maar liefst acht andere landen, waaronder Italië, Duitsland en Zwitserland. Het Alpengebergte beslaat wel driekwart van het land en levert ook gelijk de hoogste berg, de Groβglockner (3797m). In het grootste deel van Oostenrijk heerst dan ook een hooggebergteklimaat, maar ook glooiende heuvels en vlaktes zijn Oostenrijk niet vreemd. 


Alle campings zien
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken
Onze beste aanbiedingen
1 camping gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
Even geduld aub

Bella Austria

6.3/10 (91 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Lagune zwembad en saunaMooie fietsroutes vanaf de campingEen ruim aanbod aan activiteitenGelegen in ...
Filters
Geen filters

In de omgeving van de camping in Oostenrijk


Camping Oostenrijk – Steiermark

Camping Manor Farm in Steiermark ligt in misschien wel de mooiste regio van Oostenrijk. In Steiermark ligt de oudste bergspoorlijn ter wereld en is vanwege de, voor die tijd, verbluffende techniek opgenomen in de UNESO WereldErfgoed lijst. De lijn overbrugt een hoogteverschil van 457 meter en is nog steeds in gebruik. Ook de oude binnenstad van de charmante stad Graz is erkend door UNESO en is perfect voor een dagtripje vanaf de camping in Steiermark. Wissel uw dagen vol ontspanning af met een wandel- of fietstocht om alle schoonheden van de regio in je op te nemen.

 

Stacaravan Oostenrijk

Ben je op zoek naar een stacaravan op een camping in Oostenrijk? Bij Canvas Holidays heb je de keuze uit een groot aantal campings, vind je stacaravans voor elke gezinsgrootte en wordt er kwaliteit en comfort voor alle budgetten aangeboden.

 

Tent Oostenrijk

Voor wie houdt van het echte kampeergevoel gaat er niets boven een volledig ingerichte tent op één van de campings in Oostenrijk. De tenten van Canvas Holidays bieden de vrijheid van kamperen in combinatie met veel comfort.