Camping Kroatië

Of je Kroatië dit jaar voor het eerst gaat ontdekken of als je al vaker op een camping in Kroatië bent geweest, je gaat sowieso een onvergetelijke kampeervakantie tegemoet! Kroatië is de onontdekte parel van Europa met de woeste, maar tegelijkertijd charmante natuur, de heldere zee en de ontzettend vriendelijke bevolking. Als je overnacht op een camping in Kroatië hoef je alleen maar jouw stacaravan of tent uit te stappen om te genieten van dit prachtige land. 

Vakantie in Kroatië op een camping

Kroatië ontdekken vanaf de camping is een van die dingen die je ooit gedaan moet hebben! Vanaf alle bestemmingen van Canvas Holidays kan je genieten van het buitenleven, luxe voorzieningen, prachtige stranden en natuurlijk fantastisch eten. De Kroatische keuken klinkt vaak nog een beetje vreemd en ver, maar het is zeker het proberen waard. Kies voor een restaurant met uitzicht op het adembenemende landschap of de spetterende zee en geniet van de geuren en smaken van de lokale vis, olijfolie, worstjes en witte truffel. 

Dankzij de aparte C-vorm heeft het land een lange grens en veel buurlanden. Het noorden van Kroatië bestaat voornamelijk uit laagland, terwijl de populaire regio Istrië, bekend door de steden Poreč en Rovinj, meer heuvelachtig is met veel groen en de zuidelijk gelegen regio Dalmatië een ongerepte natuur heeft met veel bergen.

Alle campings zien
14 Campings gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
Filters
Ligging
Sterren
Accommodatie
Meer filters
Categorie
Kenmerken
Meer filters
Activiteiten
Meer filters
Faciliteiten
Meer filters
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken

Camping in Poreč, in Dolmatië of ergens anders in Kroatië?

Camping Kroatië - Dalmatië
Tot de regio Dalmatië behoren duizenden eilanden en twee Nationale Parken. Hieronder vallen de sprookjesachtige Kornati eilanden die als een Mikronesische gordel om het vaste land heen liggen. Verspreid over de regio vind je kilometerlange bergketens, baaien en inhammen. Maar vanaf uw camping in Kroatië kan j e ook voldoende culturele uitstapjes maken, bezoek bijvoorbeeld de monumenten uit de Oud-Kroatische, Romeinse en Venetiaanse tijd. 

Camping Kroatië - Istrië
De regio Istrië wordt omringd door de prachtige, helderblauwe Adriatische Zee. Er zijn dan ook veel strandjes, eeuwenoude havens en smalle straatjes die Istrië tot een écht Zuid-Europees kustgebied maken. In een van de steden of op de camping zelf kan je heerlijk en goedkoop eten waar zelfs de vaderland liefhebbende Italianen van genieten! Bezoek vanaf jouw camping in Kroatië de stad Pula. Een populaire bestemming, met als hoofdattractie het indrukwekkende amfitheater dat in de 1e eeuw na Christus is gebouwd en netwerk van 10 kilometer aan ondergrondse gangen heeft, die je ook deels kan bezoeken. In de zomermaanden wordt hier ook het Pula Film Festival georganiseerd en wordt het theater omgetoverd tot de grootste openluchtbioscoop ter wereld. 

Stacaravan Kroatië
Bent je op zoek naar een stacaravan op een camping in Kroatië? Bij Canvas Holidays heb je de keuze uit een groot aantal campings, vind je stacaravans voor elke gezinsgrootte en wordt er kwaliteit en comfort voor alle budgetten aangeboden. 

Tent Kroatië
Voor wie houdt van het echte kampeergevoel gaat er niets boven een volledig ingerichte tent op één van de campings in Kroatië. De tenten van Canvas Holidays bieden de vrijheid van kamperen in combinatie met veel comfort.