Camping Italië

Droom je ook weg bij de gedachte aan een idyllische camping in Italië? Italië wordt omringd door de Middellandse zee en de Adriatische kust, heeft fantastische meren zoals het Gardameer en het Comomeer en de binnenlanden van Toscane zijn prachtig om te ontdekken. Ook op de campings van Canvas Holidays herken je de typerende Italiaanse cultuur. Elke camping in Italië ademt.. Italië! 

Vakantie op een camping in Italië

Als je denkt aan de ideale campingvakantie dan denk je waarschijnlijk al snel aan een fijn klimaat, mooie stranden of meren en heerlijk eten. De campings in Italië hebben allemaal dat dolce vita gevoel met goede voorzieningen, mooie zwembaden en de directe omgeving van de campings zijn natuurlijk ook adembenemend.

In het Noorden van het land aan de Zwitserse grens tref je de Alpen die het hoogste gebergte van het land zijn. Maar geen paniek; ook als je een bestemming in het Midden of Zuiden van Italië in gedachten hebt, kan je  genieten van prachtige uitzichten. Het land bestaat voor meer dan driekwart uit heuvels en bergen! De fantastische kustlijn is opgeteld meer dan 7600 kilometer lang en het land telt 3766 grote en kleine eilanden die stuk voor stuk hun eigen Italiaanse charme hebben. En vergeet natuurlijk de rijke geschiedenis van Italië niet, die je terug ziet in de prachtige steden en dorpen.


Alle campings zien
54 Campings gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
 
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Filters
Ligging
Sterren
Meer filters
Accommodatie
Meer filters
Categorie
Kenmerken
Meer filters
Activiteiten
Meer filters
Faciliteiten
Meer filters
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken

Camping aan het Gardameer, in Toscane of ergens anders in Italië?


Camping - Noord-Italië
Je hoeft niet het hele land door te rijden om een prachtige camping in Italië te bereiken. In het Noorden van het land vind je de beroemde meren: Lago Maggiore, Lago di Como, Lago d’Iseo en Lago di Garda die al jaren favoriete bestemmingen zijn voor een kampeervakantie. De regio Veneto ligt aan de Adriatische kust en heeft gouden stranden en een heerlijk klimaat. Bezoek vanaf de camping in Noord-Italië ook de stad Venetië die niet alleen op jou, maar ook op de rest van het gezin indrukwekkend zal overkomen. De regio Emillia-Romagna beslaat het grootste gedeelte van het Noorden van Italië en strekt zich uit van de rivier de Po in het Noorden tot aan de Apennijnen bergen in het Zuiden. 

Camping - Midden-Italië
In het Midden van Italië kan je in de regio’s Toscane en Lazio prachtige campings van Canvas ontdekken. In de regio Toscane vind je vele culture bezienswaardigheden die je gemakkelijk vanaf een camping in Italië kunt bezichtigen. Bezoek bijvoorbeeld de stad Florence voor een leuke dagtrip. Rome vind je in de regio Lazio en is het stralende middelpunt, maar je treft verspreid in de regio overblijfselen aan van de rijke cultuur van Midden-Italië. Ook kan je heerlijk ontspannen aan het strand en zijn er dus voldoende mogelijkheden om af te wisselen tussen een relaxte en actieve vakantie.

Camping - eilanden Italië
Het is al eerder genoemd; Italië kent duizenden eilanden waarbij Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba het bekendste zijn. Sardinië is een eiland ten zuiden van Corsica en ten westen van de laars van Italië. Na Sicilië is dit het grootste eiland in de Middellandse Zee. Het eiland is geschikt voor een ideale strandvakantie. Naast de verscheidenheid van stranden vind je op dit eiland een bergachtig landschap met grotten, kloven en een prachtig groene natuur. 

Stacaravan Italië
Ben je op zoek naar een stacaravan op een camping in Italië? Bij Canvas Holidays heb je de keuze uit een groot aantal campings, vind je stacaravans voor elke gezinsgrootte en wordt er kwaliteit en comfort voor alle budgetten aangeboden.

Tent Italië
Voor wie houdt van het echte kampeergevoel gaat er niets boven een volledig ingerichte tent op één van de campings in Italië. De tenten van Canvas Holidays bieden de vrijheid van kamperen in combinatie met veel comfort.