Camping Istrië

Boek met een gerust hart !
100% onbezorgd
  • Geen reserveringskosten
  • €99,- aanbetaling
  • Gratis omboeken
  • Covid-garantie
100% vertrouwen
  • Getraind personeel
  • Schoonmaak protocollen
  • Respect voor regelgeving
100% plezier
  • Waterplezier
  • Animatie & sport
  • Restaurants & supermarkten
+ Toon meer
Istrië is een Kroatische regio die sterk beïnvloed is door Italië, zowel cultureel als gastronomisch. Het is de meest bezochte regio van Kroatië, mede dankzij de charmante dorpjes aan de rand van de zee die de Italiaanse architectuur hebben geërfd. Verder weg van de kust, in het binnenland, ontdekt u spectaculaire landschappen, in Kroatië spreekt men dan ook niet voor nietss over het blauwe Istrië en het groene Istrië… Twee perfecte gebieden om te ontdekken vanaf een camping in Istrië.  

De hooggelegen dorpjes bezitten bijna allemaal nog hun stadmuren die hen in vervlogen tijden beschermden tegen de vijand. Wanneer u door de straten slentert, kunt u de stenen huizen bewonderen daterend uit de Middeleeuwen tot de Venetiaanse periode. 

Vakantie op een camping in Istrië

Op een van de campings in Istrië van Canvas Holidays kunt u natuurlijk heerlijk zelf koken, maar kies ook eens voor een van de vele restaurants in de regio. Deze serveren gerechten met de lokale specialiteit: de witte truffel. 
Alle campings zien
11 Campings gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
Filters
Ligging
Sterren
Accommodatie
Meer filters
Categorie
Kenmerken
Meer filters
Activiteiten
Meer filters
Faciliteiten
Meer filters
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken

In de omgeving van de campings in Istrië

Bezoek verschillende steden zoals Pula met een indrukwekkend amfitheater, Poreč met een practige basiliek en Rovinj met een unieke ligging op een schiereiland. Of trek er vanaf een camping in Istrië op uit om het nationale park Brijuni te bewonderen, een archipel van 14 eilanden waarvan de twee grootsten, Mali Brijuni en Veliki Brijuni, bezocht kunnen worden en meer dan 700 plantensoorten en 250 vogelsoorten tellen. 

Bent u een wandelliefhebber? Dan zult u niet teleurgesteld worden door de ruime keuze aan wandelpaden die Istrië biedt. Het is de perfecte gelegenheid om met de hele familie de natuur te ontdekken. Geeft u de voorkeur aan de zee en aan een dagje heerlijk ontspannen op het strand, dan zult u zeker onder de indruk zijn van de grote zandstranden op de eilanden Krk, Rab en Brač. Of ga juist lekker duiken om zo de schoonheid van de onderwaterwereld van Istrië te ontdekken. Maar u kunt ook de hoogte opzoeken en gaan klimmen op een van de vele klimplekken die Istrië rijk is. 

Kies voor een camping in Istrië en beleef een buitengewone vakantie!