Image Camping Elzas

Camping Elzas

Zoeken
De Elzas, een regio in het noordoosten van Frankrijk, zal je weten te verleiden met haar vele gezichten, de een nog aantrekkelijker dan de ander. De campings in de Elzas van Canvas Holidays bevinden zich in de buurt van culturele, historische en natuurlijke bezienswaardigheden. 

Vakantie op een camping in de Elzas

Ben je op zoek naar een veelzijdige regio voor een kampeervakantie? Kies dan voor een camping in de Elzas. De campings van Canvas Holidays in de Haut-Rhin en Bas-Rhin hebben vele kwaliteiten! 
De Elzas is voornamelijk een streek van natuur en welzijn en het rijke landschap kan je dan ook ontdekken via de parken en natuurreservaten. Verschillende rivieren (de Elzas, Rijn, Ill) doorkruisen het gebied van het zuiden naar het noorden en bieden een prachtig kleurencontrast met de omringende vlaktes en de bossen. Van het Grand Ried tot de Vogezen en tot Sundgau, de Elzas bekoort met haar glooiende, groene heuvels en is daardoor de ideale bestemming voor wandelaars en liefhebbers van outdoor-activiteiten (mountainbiken, kanoën, paragliden…).
Alle campings zien
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken
Onze beste aanbiedingen
3 campings gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
Even geduld aub

Le Ried

Elzas | Boofzheim
7.5/10 (738 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Overdekt zwembadBuitenzwembadDirect toegang tot de vijverVele wandelroutes

L'Ile du Rhin

Elzas | Biesheim
8.6/10 (126 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Natuurlijke en rustige liggingTussen Colmar en FreiburgIn de buurt van de Duitse grensActiviteiten e...

Le Parc De La Fecht

Elzas | Munster
7.6/10 (102 Reviews)
Canvas Holidays Campings
AnimatieOp 300 meter van MunsterTussen Colmar en de VogezenVele fiets-en wandelroutes
Filters
Ligging
Sterren
Categorie
Kenmerken
Meer filtersToon minder
Activiteiten
Meer filtersToon minder
Faciliteiten
Meer filtersToon minder

In de omgeving van de campings in de Elzas

De Elzas is een streek met een rijke geschiedenis en een aanzienlijk erfgoed! Doorloop verschillende tijdperken met een bezoek aan het Kasteel van Hoog-Koeningsbourg, Mont Sainte-Odile, het Museum van de Maginotlijn van Schoenenbourg of Neuf-Brisach…
Deze erfenis, gevormd door de grote oorlogen tussen de Franse en de Duitse cultuur, vind je ook terug in de bouwstijl van de dorpen en steden waar je onderweg naar de camping in de Elzas doorheen zult reizen.
 
De Elzas is tevens een streek met een uitgesproken smaak voor gastronomie. Met haar sterke identiteit en expertise, presenteert ze jou op haar beroemde wijnroute een proeverij van lokale producten. 

Kom naar deze bijzondere streek en kies voor een vakantie op een van onze campings in de Elzas. Canvas Holidays bied je een vakantie rijk aan activiteiten en entertainment! Kies uit een van de campings in de Elzas met een zwemparadijs, directe toegang tot een meer of kies voor een rustigere camping in een prachtige, natuurlijke omgeving.