Image Camping Dalmatië

Camping Dalmatië

Zoeken
Met haar totale lengte van 350 kilometer, is Dalmatië een van de meest toeristische regio’s van Kroatië.  De kustlijn van Kroatië wordt begrensd door de Adriatische Zee en bestaat uit vele eilanden en adembenemende stranden. Ze bezit een rijke natuur en cultuur en dankzij haar prettige klimaat en haar spectaculaire panorama’s, is kamperen op een camping in Dalmatië een fantastische ervaring. Met familie, vrienden, alleen of als stel; Kroatië bekoort iedereen dankzij steden die u de charme van de oudheid laten herbeleven, de geheime baaien met kristalhelder water en de watervallen die u ontdekt en de heerlijke Mediterrane keuken.

Vakantie op een camping in Dalmatië

Bezoek de steden Split, Sibenik en Dubrovnik waar u terugreist in de tijd, ontdek de eilanden Brac en Hvar, twee mediterrane juwelen, of bezoek vanaf een camping in Dalmatië het ravijn Paklenica en de watervallen van Krka. Een natuurreservaat met 222 verschillende vogelsoorten voor een onvergetelijke ervaring met de natuur.

De vele restaurants in Dalmatië zullen u laten kennismaken met de lokale keuken en de vele vis- en schelpdierspecialiteiten, maar ook met  specialiteiten zoals de « Prikle » of de « klasuni » gemaakt met lokale amandelen.

Zin om te ontspannen in een feestelijke sfeer? Kom naar Zlatni Rat of Brac waar u kunt genieten van de mooiste stranden van Kroatië en verschillende sporten kunt beoefenen: paardrijden, parapenten, surfen… Houdt u van wandelen? Ga dan naar het noorden om het Kornati Nationale Park en de 130 eilandjes te ontdekken, neem de boot naar het Lastovo Natuurpark waar de tijd stil lijkt te staan of ontdek het Paklenica park om de prachtige ravijnen en gevarieerde fauna te aanschouwen. 

Kom en beleef een buitengewone vakantie op een camping in Dalmatië!
Alle campings zien
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken
Onze beste aanbiedingen
3 campings gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
Even geduld aub

Zaton

Dalmatie | Nin
7.8/10 (147 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Gelegen in een pijnbomenbosMeedere restaurants en barsTwee zwembadenAnimatieteam

Amadria Park Camping Sibenik

Dalmatie | Sibenik
7/10 (231 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Onderdeel van Beach Resort SolarisVeel faciliteitenVerschillende zwembadenEntertainment voor de kind...

Amadria Park Camping Trogir

Dalmatie | Seget Vranjica
8.1/10 (348 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Uitzicht op de Adriatische zeeTwee a la carte restaurantsMediterrane sfeerStrandbar
Filters
Ligging
Sterren
Categorie
Kenmerken
Meer filtersToon minder
Activiteiten
Meer filtersToon minder
Faciliteiten
Meer filtersToon minder

In de omgeving van de campings in Dalmatië

Kamperen in Dalmatië is heel vanzelfsprekend. Wat is er nou beter dan te kiezen voor camping in een regio waar de zon meer dan 2600 uur per jaar schijnt? 

Nin, Sibenik, Seget Vranjica… Uw camping in Dalmatië ligt in de buurt van een van deze droomlocaties. Ontdek Sibenik, bekend als eerste stad die door het Kroatische volk zelf is gebouwd en om haar kathedraal Saint Jacques, geregistreerd bij UNESCA. Via Seget Vranjica, een klein historisch centrum, kunt u gemakkelijk Split bereiken en de oude stad ontdekken met haar prachtige nabijgelegen eilanden. Rondom onze campings in Dalmatië kunt u ook de archéologische en historische schatten in Zadar en bij Nin ontdekken die dateren uit de oudheid. 

De campings in Dalmatië van Canvas Holidays hebben directe toegang tot de mooiste stranden van het land en kunt u genieten van onze kwaliteitsfaciliteiten in een droomomgeving: zwembaden, watersportactiviteiten en privé-stranden… 

Ontdek Dalmatië vanaf een camping van Canvas Holidays!

Onze andere campingbestemmingen