Image Camping Corsica

Camping Corsica

Zoeken

Welkom op Corsica! Een paradijs op aarde te midden van de Middellandse Zee! Tijdens uw kampeervakantie zal deze oogverblindende schat u bekoren en kunt u volop genieten van de vitaliteit en energie van de Corsicaanse cultuur.

Vakantie op een camping op Corsica

Corsica heeft alles in huis voor een uitzonderlijke vakantie! Het eiland van de schoonheid, zoals het eiland ook wel wordt genoemd, is een uitzonderlijke bestemming. Wat u als eerste zal opvallen in Corsica, is haar uitzonderlijke, natuurlijke erfgoed. De rijkdom van de Corsicaanse landschappen is oneindig. De kreken, kliffen, inhammen, toppen, wijngaarden, meren, rivieren, beekjes, watervallen en bossen getuigen van haar diversiteit. Ontdek dit prachtige gebergte, midden in zee vanaf een camping in Corsica.


Alle campings zien
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken
Onze beste aanbiedingen
3 campings gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
Even geduld aub

Domaine d'Anghione

8.5/10 (604 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Direct aan zeeZwemparadijsTopi ClubAnimatie voor jong en oud

Porto-Vecchio

Corsica | Porto Vecchio
6.8/10 (67 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Dichtbij Porto VecchioPrachtig zwembadcomplexOp 6 kilometer van het strandRivier op 3 km van de camp...

Via Romana

7.6/10 (50 Reviews)
Canvas Holidays Campings
Op 4 km van het strandIn een prachtige omgevingZwembadWifi
Filters
Ligging
Sterren
Categorie
Kenmerken
Meer filtersToon minder
Activiteiten
Meer filtersToon minder
Faciliteiten
Meer filtersToon minder

In de omgeving van de campings op Corsica

Het zuiden van Corsica, is een walhalla voor verschillende vormen van recreatie. De zee, bergen en bossen bieden de perfecte achtergrond voor verschillende soorten sport, avontuur en ontspanning. Laat u tijdens uw vakantie op een camping in Corsica ook verleiden door de lokale producten, de unieke gastronomie, de levendige cultuur en de bijzondere geschiedenis.

Van Porto Vecchio tot Rocaglio en van Bastia tot Ajaccio, uw vakantie op Corsica zal rijk zijn aan emoties!

Wanneer u gaat kamperen op Corsica zult u ook de « markies » opmerken, een dichte begroeiing van struikgewas, karakteristiek aan gebieden rondom de Middellandse Zee. De nabijheid van de natuur zal u als vanzelf richting het achterland van Corsica trekken! 

Eenmaal onderweg naar uw camping in Corsica, zal het landschap u bij elke bocht verbazen met haar eenvoud, schoonheid en karakter. Het is het eiland waar zwarte varkens vrij rondlopen op de wegen. Het eiland van uitstekende wijnen van Cap Corse in Haute-Corse. Het eiland van de typische Corsicaanse worst « figatellu, de brocciukaas, coppa, kastanjemeel… producten die voortkomen uit vakmanschap en tradities van de mooiste bergdorpjes.

Kom deze uitzonderlijke regio ontdekken vanaf uw camping in Corsica!