Boek zonder zorgenJouw vakantie is dit jaar kostbaarder dan ooit en je verdient het om hier met vertrouwen naar uit te kijken.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te maken en weet je voorafgaand aan je vakantie wat er gaat gebeuren in de verschillende situaties die zich voor en tijdens jouw verblijf kunnen voordoen.


Profiteer van onderstaande flexibele voorwaarden en boek zonder zorgen:

CANVAS HOLIDAYS helpt je vakantie te beschermen

Voor elke situatie de juiste oplossing!Geld-terug-garantie
 (inclusief)

Annuleringsverzekering
(tegen betaling)
De gereserveerde camping is niet meer toegankelijk vanwege een besluit van de autoriteiten vanwege corona V X
Er gelden reisbeperkingen vanuit jouw woonplaats V X
Isolatie is verplicht bij aankomst in het gebied van de gereserveerde camping V X
De grenzen tussen jouw woonplaats en de gereserveerde camping zijn gesloten V X
Een van de reizigers heeft corona (positieve test, quarantaine) V V
Een van de deelnemers moet in quarantaine (bron- en contactonderzoek) X V
Een familielid van een van de deelnemers is direct getroffen door corona (ziekenhuisopname) X V
Je mag na een temperatuurmeting niet aan boord van jouw vliegtuig X V
Je bent verplicht om tijdens je verblijf in quarantaine te gaan na een positieve test X V
Jouw vakantieperiode is veranderd door jouw werkgever X VIk boek nu


Voorwaarden: (1) Mocht het volgens de overheid niet mogelijk zijn om naar jouw bestemming te reizen voor vakantiedoeleinden (quarantaineplicht of gesloten grenzen), dan is het vanaf 10 dagen voor aankomst mogelijk om gratis te wijzigen naar een andere camping of periode in 2021. Dit is alleen geldig op campings met het Vacanceselect of Tohapi logo en uitsluitend voor accommodaties met het blauwe tentsymbool. De prijs van de nieuwe boeking mag niet meer dan 10% lager uitvallen dan de originele prijs, mocht de prijs hoger uitvallen dan dient de klant de meerprijs zelf te betalen. Indien het wegens inreisbeperkingen (quarantaineplicht of gesloten grenzen) twee dagen voor aankomst nog niet mogelijk is om naar jouw bestemming te reizen voor vakantiedoeleinden, dan kijken we of we de boeking kunnen wijzigen. Indien wij op jouw verzoek de boeking toch annuleren vanwege de coronapandemie dan ontvang je binnen 14 dagen na annulering je betaling retour (exclusief SGR-bijdrage, calamiteitenfonds en verzekeringen). Indien je bij terugkomst van jouw vakantie volgens de Nederlandse overheid in quarantaine moet, dan valt dit niet onder de Geld-Terug-Garantie. Raadpleeg jouw reis- en of annuleringsverzekering of dit wordt gedekt. (2) Omboeken naar 2022 kan volgens de Price Match Promise. Vacanceselect verplaatst jouw reis naar 2022 waarbij je verblijft op dezelfde camping, in dezelfde accommodatie en in dezelfde periode. Dit betekent dat als jouw aankomst voor 31 juli 2021 gepland stond, dit wijzigt naar 30 juli 2022. (3) Indien iemand uit jouw reisgezelschap besmet is geraakt met Covid-19 en je wilt je beroepen op de voorwaarden van de Boek Zonder Zorgen actie, dien je een claim in via de annuleringsverzekering. Alleen als je deze annuleringsverzekering niet hebt afgesloten, ontvang je na annulering de door jou betaalde reissom (exclusief SGR-bijdrage, calamiteitenfonds en verzekeringen) retour via de Vacanceselect Group. Hiervoor dient een medische verklaring overlegd te worden.