Boek zonder zorgenJouw vakantie is dit jaar kostbaarder dan ooit en je verdient het om hier met vertrouwen naar uit te kijken.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te maken en weet je voorafgaand aan je vakantie wat er gaat gebeuren in de verschillende situaties die zich voor en tijdens jouw verblijf kunnen voordoen.


Profiteer van onderstaande flexibele voorwaarden en boek zonder zorgen:

CANVAS HOLIDAYS helpt je vakantie te beschermen

Voor elke situatie de juiste oplossing!Geld-terug-grantie
Stornierung (inclusief)

Annuleringsverzekering
(gratis tot 17 mei)
De gereserveerde camping is niet meer toegankelijk vanwege een besluit van de autoriteiten vanwege corona V X
Er gelden reisbeperkingen vanuit jouw woonplaats V X
Isolatie is verplicht bij aankomst in het gebied van de gereserveerde camping V X
De grenzen tussen jouw woonplaats en de gereserveerde camping zijn gesloten V X
Een van de reizigers heeft corona (positieve test, quarantaine) V V
Een van de deelnemers moet in quarantaine (bron- en contactonderzoek) X V
Een familielid van een van de deelnemers is direct getroffen door corona (ziekenhuisopname) X V
Je mag na een temperatuurmeting niet aan boord van jouw vliegtuig X V
Je bent verplicht om tijdens je verblijf in quarantaine te gaan na een positieve test X V
Jouw vakantieperiode is veranderd door jouw werkgever X VIk boek nuVoorwaarden: (1) Tot 14 dagen voor aankomst gratis wijzigen, zonder opgave van reden, is alleen geldig op campings met het Vacanselect of Tohapi logo en voor accommodaties met het blauwe tentsymbool. De prijs van de nieuwe boeking mag niet meer dan 10% lager uitvallen dan de originele prijs, mocht de prijs hoger uitvallen dan dient de klant de meerprijs zelf te betalen. (2) Mocht het volgens de overheid niet mogelijk zijn om naar jouw vakantiebestemming te reizen, dan is het vanaf 10 dagen voor aankomst mogelijk om gratis te wijzigen naar een andere camping of periode in 2021. Indien je wilt wijzigen naar een andere bestemming, dan geldt dit alleen voor accommodaties met een blauw Vacanceselect logo. Deze vind je op de campingpagina bij het accommodatie-overzicht. Dit is bijna de helft van ons aanbod. Indien het volgens de overheid een dag voor aankomst nog niet mogelijk is om naar jouw vakantiebestemming te reizen, dan heb je recht op volledige terugbetaling (uiteraard is in dit geval ook gratis wijzigen zoals hierboven beschreven mogelijk). Indien we je vakantie helaas hebben moeten annuleren vanwege de coronapandemie ontvang je binnen 14 dagen na annulering je betaling retour (exclusief SGR-bijdrage, calamiteitenfonds en verzekeringen). (3) Voor elke boeking tot 17/05/2021 wordt een annuleringsverzekering aangeboden.