Boek zonder zorgenJouw vakantie is dit jaar kostbaarder dan ooit en je verdient het om hier met vertrouwen naar uit te kijken.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te maken en weet je voorafgaand aan je vakantie wat er gaat gebeuren in de verschillende situaties die zich voor en tijdens jouw verblijf kunnen voordoen.


Profiteer van onderstaande flexibele voorwaarden en boek zonder zorgen:

CANVAS HOLIDAYS helpt je vakantie te beschermen

Voor elke situatie de juiste oplossing!Geld-terug-garantie
 (inclusief)

Annuleringsverzekering
(tegen betaling)
De gereserveerde camping is niet meer toegankelijk vanwege een besluit van de autoriteiten vanwege corona V X
Er gelden reisbeperkingen vanuit jouw woonplaats V X
Isolatie is verplicht bij aankomst in het gebied van de gereserveerde camping V X
De grenzen tussen jouw woonplaats en de gereserveerde camping zijn gesloten V X
Een van de reizigers heeft corona (positieve test, quarantaine) X V
Een van de deelnemers moet in quarantaine (bron- en contactonderzoek) X V
Een familielid van een van de deelnemers is direct getroffen door corona (ziekenhuisopname) X V
Je mag na een temperatuurmeting niet aan boord van jouw vliegtuig X V
Je bent verplicht om tijdens je verblijf in quarantaine te gaan na een positieve test X V
Jouw vakantieperiode is veranderd door jouw werkgever X V


Voorwaarden:
(1) Mocht het volgens de overheid niet mogelijk zijn om naar jouw bestemming te reizen voor vakantiedoeleinden (quarantaineplicht of gesloten grenzen), dan is het vanaf 10 dagen voor aankomst mogelijk om gratis te wijzigen naar een andere camping of periode in 2022. Indien de reissom goedkoper uitvalt dan de originele reissom dan betaalt Vacanceselect het verschil binnen 14 dagen terug, mocht de reissom hoger uitvallen dan dient de klant de meerprijs zelf te betalen. Indien het wegens inreisbeperkingen (quarantaineplicht of gesloten grenzen) vanaf 10 dagen voor aankomst nog niet mogelijk is om naar jouw bestemming te reizen voor vakantiedoeleinden, dan kunnen we de boeking ook op verzoek van de klant, vanwege de coronapandemie, annuleren. Je ontvang dan binnen 14 dagen na annulering de (aan)betaling retour (exclusief SGR-bijdrage, calamiteitenfonds en verzekeringen). Indien je bij terugkomst van jouw vakantie volgens de overheid in quarantaine moet, dan valt dit niet onder de Geld-Terug-Garantie. Raadpleeg jouw reis- en/of annuleringsverzekering of dit wordt gedekt. 
(2) Gratis wijzigen tot 14 dagen voor vertrek, zonder opgave van reden, wordt aangeboden voor alle nieuwe boekingen met een verblijf in 2022. De prijs van de nieuwe boeking mag niet meer dan 10% lager uitvallen dan de originele prijs, mocht de prijs hoger uitvallen dan dient de klant de meerprijs zelf te betalen.