Stacaravan huren

Als het op stacaravans aankomt biedt Canvas Holidays veel keuze en een goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij er altijd een type is dat aansluit op uw specifieke wensen.

Of u nu wilt relaxen of houdt van een behaaglijk gevoel, onze stacaravans laten u zich thuis voelen waar in Europa u zich bevindt. Met alles wat u nodig heeft voor een kampeervakantie, waaronder keukengerei, een open woonruimte en een moderne badkamer. Veel van onze stacaravans hebben een terras met barbecue, waardoor u heerlijk buiten kunt genieten van een zomers etentje, en airconditioning voor een beetje extra comfort tijdens de hete zomerse dagen.

Kussens hoeft u niet van huis mee te nemen, maar linnen en handdoeken zijn niet standaard inbegrepen. Deze kunt u natuurlijk zelf meenemen, of maak gebruik van onze linnen- en handdoekenservice.

Vanaf nu is het nog makkelijker om uw ideale accommodatie voor uw volgende vakantie te vinden, met vijf lijnen om uit te kiezen: Relax, Cosy, Select, Moda en Premium. 


Stacaravan huren bij Canvas Holidays

Ontdek onze stacaravans

Stacaravan huren bij Canvas Holidays

Relax:

Als u opzoek bent naar een accommodatie waarbij u veel waarde krijgt voor uw geld, dan zijn onze Relax stacaravans een uitstekende keuze. Binnen treft u een woonkamer met een compleet uitgeruste keuken en aparte slaapkamers zodat er genoeg ruimte is voor de hele familie. Deze stacaravans hebben een laag terras met tuinmeubilair waar de hele familie van het buitenleven kan genieten. 

Relax Plus:

Naast alle voorzieningen waar de Relax stacaravans over beschikken, hebben de Relax Plus stacaravans een hoge, niet-overdekte veranda, waardoor u heerlijk van de zomerzon kunt genieten.Stacaravan huren bij Canvas HolidaysCosy:

In onze Cosy stacaravans heeft u genoeg ruimte voor de hele familie. In de stacaravan vindt u een compleet uitgeruste keuken, een woonkamer en aparte slaapkamers. Op het gedeeltelijk overdekte terras staat een tuinset voor u klaar, waarin u zowel in de zon als schaduw van het buitenleven kunt genieten. 

Stacaravan Cosy 5 personen 2 slaapkamers
Stacaravan Cosy 6 personen 2 slaapkamers
Stacaravan Cosy 6 personen 3 slaapkamers

Cosy Plus:

Naast alle voorzieningen waar de Cosy stacaravans over beschikken, hebben de Cosy Plus stacaravans airconditioning die zorgt voor verkoeling tijdens een hete zomerdag. 

Stacaravan Cosy Plus met airco 5 personen 2 slaapkamers
Stacaravan Cosy Plus met airco 6 personen 2 slaapkamers
Stacaravan Cosy Plus met airco 6 personen 3 slaapkamersStacaravan huren bij Canvas HolidaysSelect:

Onze Select stacaravans bieden u al het comfort dat u ook thuis gewend bent, voor een redelijke prijs. Perfect voor iedereen die voor de eerste keer gaat kamperen. Deze stacaravans hebben twee badkamers, perfect als u met vrienden of een grote familie reist. 

Stacaravan Select 8 personen 3 slaapkamers

Select Plus:

Naast alle voorzieningen waar de Select stacaravans over beschikken, heeft de Select Plus stacaravans ook airconditioning die zorgt voor verkoeling op een hete zomerdag. 

Stacaravan Select Plus met airco 6 personen 2 slaapkamers
Stacaravan Select Plus met airco 6 personen 3 slaapkamers
Stacaravan Select Plus met airco 8 personen 3 slaapkamers

Stacaravan huren bij Canvas HolidaysModa:

Onze moderne Moda stacaravans zijn zowel voor families als stellen ideaal. Er is genoeg ruimte en dankzij de optie voor 2 of 3 slaapkamer is er een uitvoering die voor iedereen geschikt is. Deze stacaravans komen met een groot, gedeeltelijk overdekt terras voor een heerlijk verblijf.

Stacaravan Moda met airco 6 personen 2 slaapkamers
Stacaravan Moda met airco 7 personen 2 slaapkamers
Stacaravan Moda met airco 8 personen 3 slaapkamers

Moda Plus:

Naast alle voorzieningen waar de Moda stacaravans over beschikken, maar dan met nog meer ruimte! Een aantal Moda Plus stacaravans beschikken ook over airconditioning. Kijk op de campingpagina voor specifieke informatie. 

Stacaravan Moda Plus met airco 6 personen 3 slaapkamers
Stacaravan Moda Plus 8 personen 3 slaapkamers
Stacaravan huren bij Canvas HolidaysPremium:

Als u van luxe kamperen houdt, dan is de Premium stacaravan de beste keuze. Ze hebben een volledige uitrusting voor een heerlijke, ontspannen kampeervakantie. Tot deze lijn horen onze nieuwste stacaravans die u vindt op de beste campings. De grote woonruimte met keuken en de ruime slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning. Bij de Premium stacaravans hoort ook een Premium-service die bestaat uit opgemaakte bedden bij aankomst en een welkomstcadeau.

Bekijk hier op welke campings je de stacaravan Premium kunt vinden:

Stacaravan Premium 5 personen 2 slaapkamers
Stacaravan Premium 6 personen 3 slaapkamers