Tenten

Volgens veel mensen kan je pas echt spreken van een kampeervakantie als de nachten worden doorgebracht onder een canvasdoek. Canvas Holidays biedt kwalitatieve tentaccommodaties voor de ideale vakantie.

De tenten beschikken over comfortabele bedden, keukenfaciliteiten en elektrische verlichting. Onze Safaritenten beschikken daarnaast ook over sanitair met een toilet. Door de verschillende mogelijkheden hoeft niet op het echte kampeergevoel ingeleverd te worden. 

Alle tenten zijn ruim en beschikken over twee of drie slaapkamers – perfect voor een kampeervakantie met het hele gezin.

Kussens hoef je niet van huis mee te nemen, maar linnen en handdoeken zijn niet standaard inbegrepen. Deze kun je natuurlijk zelf meenemen, of maak gebruik van onze linnen- en handdoekenserviceCanvas Holidays Tents

Ontdek onze tenten


Bungalowtent

De bungalowtent is perfect voor iedereen die gaat voor een traditionele kampeerervaring. Dankzij het unieke design is de bungalowtent geschikt voor 5 personen met 2 of 3 slaapkamers (de tweede slaapkamer kan opgesplitst worden). Het aparte keukengedeelte is uitgerust met een 4-pits kookplaat en een koel-vriescombinatie. Een echte 21e eeuw kampeeraccommodatie. 

Op deze campings vind je onze bungalowtenten

Lodgetent

De lodgetent combineert traditioneel met modern kamperen. Met een kitchenette, handige opbergruimte en een houten vloer geniet je van het traditionele kamperen met een klein beetje extra comfort. Het houten terras is uitgerust met een tuinset, waardoor je met het hele gezin kan genieten van een heerlijke buitenvakantie. 

Bekijk hier op welke campings de lodgetent te vinden is:

Lodgetent 4 personen 2 slaapkamers
Lodgetent 5 personen 2 slaapkamers
Lodgetent Comfort

De Lodge Comfort tent is een prachtige mix van een tent en een stacaravan en is daardoor uitermate geschikt voor iedereen die de voorkeur geeft aan een buitenvakantie met het comfort van een stevig gebouwde accommodatie. Met een hoog, overdekt terras, een uitgeruste keuken een lounge gedeelte, biedt de Lodge Comfort tent het comfort van een stacaravan, maar met het authentieke kampeergevoel dat je alleen al slapend onder een canvasdoek krijgt. 

De Lodgetent Comfort is te vinden op:

Camping Polari                                      Camping Falaise
Camping Lanterna                                 Camping le Castellas
Camping La Marine                               Camping Domaine des Tours 
Camping Le Bois d'Amour                     Camping AurilandesSafaritent 

Onze luxe Safaritent heeft een charmant interieur met een warme atmosfeer. Ze zijn erg ruim met een open woonruimte met eetgedeelte en 2 slaapkamers. De safaritent is ideaal voor gezinnen tot 5 personen en heeft een houten vloer, keukengedeelte, sanitair voor een echte kampeervakantie met het comfort van thuis.

De Safaritent is te vinden op:

Camping Les Alicourts Resort
Camping Séquoia Parc
Camping Domaine des Ormes
Camping La Garangeoire
Camping La Sirène
Camping Les Deux Fontaines
Camping La Croix du Vieux Pont

Safaritent Deluxe

De Safaritent Deluxe biedt alles wat de Safaritent heeft, maar met nog meer comfort! Dankzij de vaatwasser en het king-size bed, kun je genieten van het buitenleven in stijl. 

De Safaritent Deluxe is te vinden op:

Camping Polari
Camping Bi Village
Camping Vestar


Safaritent Deluxe XL en XXL

Houd je van een luxe vakantie, maar wil je dat gevoel van echt kamperen niet loslaten? Kijk dan eens naar de Safaritent Deluxe XL en XXL. Deze accommodaties kenmerken zich door de grote leefruimte, het warme design en de ongekend luxe faciliteiten. 

Bekijk hier op welke campings de lodgetent te vinden is:

Safaritent Deluxe XL
Safaritent Deluxe XXL
Kies jouw bestemming

Frankrijk        Spanje        Italië        Kroatië        Nederland
Duitsland        Zwitserland        Oostenrijk        Portugal